Föreläsningar och kurser i Nikolai

Nyhet Publicerad Ändrad

Föreläsningar, samtal och studiegrupper i Nikolai församling. Välkommen att dela erfarenheter tillsammans med andra!

Föreläsningar i Nikolai

Här publiceras aktuell information om föreläsningar i S:t Nicolai kyrka.

Studiegrupper och kurser i Nikolai

Här finns de kurser och studiegrupper som är aktuella i Nikolai just nu.

Bilden visar S:t Nicolai kyrka i centrala Örebro och ett ballongsläpp.

Nikolai församling

Varmt välkommen till vår levande, öppna citykyrka i Örebro! S:t Nicolai kyrka ligger vid Stortorget i centrala Örebro och här möts tusentals människor varje vecka. Några kommer in i kyrkan för att tända ett ljus, andra för att besöka Café Nikolai och vår populära barnverksamhet, vi har ett rikt och stort ungdoms- och konfirmandarbete och ett härligt musik- och gudstjänstliv.

Konserter & Körer i Nikolai

Det finns rikligt med tillfällen att avnjuta musik i S:t Nicolai kyrka. Välkommen!

Bilden visar S:t Nicolai kyrka och rörelse på stan. Konfirmander är på festen "Inte som du tror".

S:t Nicolai kyrka

Varmt välkommen till S:t Nicolai kyrka, en citykyrka i centrala Örebro. Kyrkan byggdes på 1200-talet och har 352 sittplatser. Kika runt i kyrkan genom att klicka i bilden längre ner på sidan.

Nikolai församling

Adress:
Nikolaigatan 8

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00
öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt mån-fre 12–13.

E-post: orebronikolai.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Nikolai församling

Till Nikolai församling på Facebook

Församlingens kyrka: