Förändrad verksamhet i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Krisledningsgruppen i Örebro pastorat har beslutat att ställa in den verksamhet vars deltagare framför allt finns inom gruppen 70+. Samtidigt fortsätter vi att erbjuda verksamhet för våra barn och unga tills vidare. Läs mer om grupperna och om hur vi resonerar.

inställd verksamhet för personer 70+

Folkhälsomyndigheten uppmanar personer över 70 år att begränsa sina nära kontakter med andra så långt som möjligt, bl.a. i offentliga lokaler. Därför har Svenska kyrkan i Örebros krisledningsgrupp beslutat att Örebro pastorat ställer in verksamhet vars deltagare framför allt finns inom gruppen 70+.

De grupper som ställs in i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar är:

• Eftermiddagspuben – ”Puben”
  • Vuxenkören Dal Segno
  • Musikprojektet – ”Musikkafé i Täby”  22/3
  • Syföreningen i Edsberg

Det här gäller tills vidare, vi kan komma att tvingas fatta andra beslut.
Vi håller informationen uppdaterad.

barnVERKSAMHET

Barnverksamheten i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar har delvis pågått under våren men nu har vi sommaruppehåll.

Höstterminen startar igen vecka 36. Ingen vet hur det kommer att se ut efter sommaren med anledning av Corona men vi hoppas på en fin höst. Håll utkik här på webben, på församlingens Facebooksida samt på våra anslagstavlor inför terminsstart. Vi uppdaterar informationen efter hand.

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån–tors kl. 9–17, fre kl. 9–16. Lunchstängt kl. 12–13) .

E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar