Mitt på en rödfärgad äng står ett stort träd fullt av röda blommor. Trädets krona är hjärtformad.

Förändrad verksamhet i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

På grund av pandemin har vi fått ställa om eller pausat vissa verksamheter. Vi uppdaterar informationen här efter hand när något ändras och vi får nya direktiv.

Flera av de ordinarie gruppverksamheterna i våra församlingar med fysiska träffar har haft paus en längre tid.

Från 1 juni 2021 blir det vissa så kallade lättnader i restriktionerna, detta gör att vi sakta men säkert kan börja öppna upp våra kyrkor. Information om fysiska sommargudstjänster och ”Öppen kyrka i Tångeråsa” hittar du längre ner på sidan.

Vi fortsätter med att publicera digitala gudstjänster även under sommaren. Den senaste söndagens gudstjänst kan du hitta om du klickar här. Du kan också följa oss på vår youtubekanal eller på vår facebooksida: www.facebook.com/edsbergmosjotaby

Om du vill komma i kontakt med oss, hör av dig till verksamhetschef Anmari Larsson på telefon 019-15 47 88 eller e-post anmari.larsson@svenskakyrkan.se

I denna ljuva sommartid kan du hemestra hos oss

Vi gör vad vi kan för att göra hemestern lite gladare, utan att gräva hål i din plånbok – och vi kan göra det tack vare våra medlemmar. Här hittar du allt som är på gång hos Svenska kyrkan i Örebro i sommar.

Må bra-konfa

Att ta hand om sig själv och det som finns omkring oss. Du får lära dig mer om kyrkan, kristen tro, rättvisa och hållbarhet. Vi träffas i Mosjö församlingshem en kväll i veckan. På våren gör vi en tågluff genom Sverige. Häng med, vi drar igång hösten 2021!

Ungdomsgrupp i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

På grund av pandemin har ungdomsgruppen haft paus till och från det senaste året. Kolla in här för mer information!

Barn, Edsberg och Mosjö-Täby

Barnverksamheten har varit delvis pausad under vårterminen på grund av pågående pandemi. Songstars och Taket lyfter har varit igång men har nu haft terminsavslutningar. Läs här för mer information.

Paus för körsång tills vidare. Körer, Edsberg och Mosjö-Täby

På grund av pågående pandemi pausar vi körsång tills vidare.

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån–tors kl. 9–17, fre kl. 9–16. Lunchstängt kl. 12–13) .

E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar