Mitt på en rödfärgad äng står ett stort träd fullt av röda blommor. Trädets krona är hjärtformad.

Förändrad verksamhet i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

På grund av pandemin ställs vissa verksamheter in, ställs om eller pausas tills vidare. Vi uppdaterar informationen efter hand när något ändras och vi får nya direktiv.

De ordinarie gruppverksamheterna i våra församlingar med fysiska träffar pausas just nu tills vidare.

Vi gör vårt bästa för att att kunna erbjuda gudstjänster och hälsningar digitalt under tiden. Den senaste söndagens gudstjänst kan du hitta om du klickar här. Du kan också följa oss på församlingarnas facebooksida: www.facebook.com/edsbergmosjotaby

Om du vill komma i kontakt med oss, hör av dig till verksamhetschef Anmari Larsson på telefon 019-15 47 88 eller e-post anmari.larsson@svenskakyrkan.se

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån–tors kl. 9–17, fre kl. 9–16. Lunchstängt kl. 12–13) .

E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar