Foto: Ulla-Carin Ekblom

Filmen och bilderna från ”Inte som du tror” 2021

Aktiviteter. Utmaningar. Mat. Livemusik. Den 27 augusti arrangerade vi konfirmandfesten ”Inte som du tror” för nionde året i rad i Örebro. Kolla in filmen som Marulk Media tagit fram och fotograf Ulla-Carin Ekbloms bilder!

Ta en titt på bildspelet med fotograf Ulla-Carin Ekbloms bilder från festkvällen, som under 2021 genomfördes på sex platser samtidigt.

Inbjudna till festen var dels de nuvarande konfirmanderna i Örebro pastorat, dels de ungdomar som är födda 2007 och bor i någon av pastoratets åtta församlingar.

15 nya grupper i höst

Hösten 2021 startar de åtta församlingarna i Örebro pastorat 15 nya konfirmandgrupper med olika teman och inriktningar. Anmälningarna till höstens grupper började trilla in redan i början av maj. Du anmäler dig direkt på webben.

Fler bilder på instagram

Vill du se fler bilder från festen? Kolla in @konfirmandorebro på instagram. Du kan också följa oss på Facebook, där finns vi på sidan Konfirmander i Örebro.