Other languages with Google Translate

Filmen och bilderna från ”Inte som du tror” 2019

Aktiviteter. Mat. Mingel. Och huvudartisten Sebastian Walldén! Den 17 maj arrangerade vi konfirmandfesten ”Inte som du tror” för sjunde året i rad i Örebro. Kolla in fotografen Ulla-Carin Ekbloms bilder och Simon Hellmans film från festen!

Ta en titt på bildspelet med fotograf Ulla-Carin Ekbloms bilder från kvällen.

Slå på ljudet och se Simon Hellmans film från "Inte som du tror"-festen 17 maj!

Inbjudna till festen var dels de nuvarande konfirmanderna i Örebro pastorat, dels de ungdomar som är födda 2005 och bor i någon av pastoratets åtta församlingar.

13 nya grupper i höst

Hösten 2019 startar de åtta församlingarna i Örebro pastorat 13 nya konfirmandgrupper med olika teman och inriktningar. Anmälningarna till höstens grupper började trilla in redan i början av maj. Du anmäler dig direkt på webben.

Fler bilder på instagram

Vill du se fler bilder från festen? Kolla in @konfirmandorebro på instagram. Du kan också följa oss på Facebook, där finns vi på sidan Konfirmander i Örebro