Other languages with Google Translate

Fackeltåg på Längbro kyrkogård 2/11

Svenska kyrkan anordnar traditionsenligt fackeltåg till minneslunden på Längbro kyrkogård i Örebro, lördagen den 2 november 2019 klockan 16.30. Kyrkan står öppen och vi finns på plats hela dagen med soppa och fika. Varmt välkommen.

Missa inte vårt populära fackeltåg till minneslunden vid Längbro kyrkogård på alla helgons dag, lördagen den 2 november. Facklor finns att köpa från klockan 16.00, i gångbanan mellan församlingshemmet och kyrkan. Klockan 16.30 avgår fackeltåget och framme vid minneslunden håller prästen Per Rådehed i en andakt. Församlingens körer sjunger under ledning av Henrik Wing.

Upp emot 1000 personer deltog i fackeltåget på Längbro kyrkogård på alla helgons dag 2018, där prästen Hans Eklind höll tal: "Det här är också en dag när vi får reflektera över hur våra liv ser ut och hur viktiga våra liv är. Vi behöver påminna oss själva om att livet ska levas”. Bild: Cecilia Andersson

SOPPA OCH FIKA

Vi serverar soppa och fika i församlingshemmet hela dagen klockan 12–18. Kyrkogårdsförvaltningen finns på plats för att svara på frågor klockan 11–17.

Kyrkan står öppen för dig

På webben hittar du hela programmet för allhelgonahelgen i Längbro kyrka. Svenska kyrkan har minnesgudstjänster, konserter, fika och ljusutdelning i olika delar av stan denna helg. På webben kan du läsa mer om Svenska kyrkans sorgegrupper i Örebro där du som förlorat någon nära får hjälp att bearbeta din sorg.

Fackeltåget på Facebook

Fackeltåget på Längbro kyrkogård finns också som Facebook-evenemang.Där kan du bjuda in vänner och dela dina bilder och filmer från fackeltåget.

Längbro Församling

Längbro församling
Adress:
Församlingsvägen 4,
(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)
E-post: langbro.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Längbro församling

Till Längbro församling på Facebook

Församlingens kyrkor: