Other languages with Google Translate

Bry dig om en annan mamma på Mors dag

Även i år genomförs den lokala kampanjen i Örebro till förmån för Kvinnohuset – och Svenska kyrkan är med och säljer armband på flera olika ställen under maj. Förra året drog insamlingen in över 100 000 kr till Kvinnohuset i Örebro.

Stöd insamlingen ”En annan mamma” och köp årets armband hos Svenska kyrkan Örebro på någon av följande platser:

• Adolfsbergs församling på söder, Glomman 127.
  • Café Nikolai i Nikolai församling i city, Nikolaigatan 8.
  • Informationsservice i Kyrkans hus, Storgatan 27 A (öppet mån-fre 9-16).
  • Längbro församling, Församlingsvägen 4 (vid Karlslund).
  • Mikaels församling på väster, Hjärstavägen 33.
  • Olaus Petri församling centralt norr, Sofiagatan 2 A-D.
  • Solliden, Kurs- och konferensgård, Långbyn 217.
Kyrkoherde Ewa Selin och kampanjen En annan mamma
Gör som kyrkoherde Ewa Selin, stöd insamlingen ”En annan mamma” och köp dina armband hos Svenska kyrkan Örebro. Bild: Mia Bylander

Ett armband kostar 30 kr/st eller mer, om du vill. Du kan med fördel köpa två (ett gult och ett korallfärgat) för 100 kr. Det går att betala både kontant och via swish. Ring Informationsservice på 019-15 45 00 för öppettider.

Armbanden säljs även i butiker i City Örebro och via webbsidan enannanmamma.se där du också kan läsa mer om insamlingskampanjen (på webben 50 kr/st). ​

Vill du inte köpa armband men bidra ändå? Swisha valfri summa till 123 589 74 91.

Eftersom alla som engagerar sig i kampanjen gör det ideellt går alla pengar oavkortat till Kvinnohusets arbete för våldsutsatta kvinnor och barn. Förra året blev resultatet alltså över 100 000 kr. Tillsammans kan vi göra det möjligt även i år!