Bry dig om en annan mamma på Mors dag

För tionde året i rad genomförs den lokala kampanjen i Örebro till förmån för Kvinnohuset – och Svenska kyrkan är med och säljer armband på flera olika ställen under maj. Förra året drog insamlingen in över 120 000 kr till Kvinnohuset i Örebro.

Stöd insamlingen ”En annan mamma” och köp årets armband hos Svenska kyrkan Örebro på någon av följande platser, hela maj och en bit in i juni:

• Adolfsbergs församling på söder, Glomman 127.
  • Café Nikolai i Nikolai församling i city, Nikolaigatan 8.
  • Längbro församling, Församlingsvägen 4 (vid Karlslund).
  • Mikaels församling på väster, Hjärstavägen 33.
  • Olaus Petri församling centralt norr, Sofiagatan 2 A-D.

Ett armband kostar 50 kr/st eller mer, om du vill. Du kan med fördel köpa två matchande (ett rosa och ett blått) för 100 kr eller mer. Du betalar med Swish. Ring Informationsservice på 019-15 45 00 för öppettider.

Armbanden säljs även i butiker i City Örebro och via webbsidan enannanmamma.se där du också kan läsa mer om insamlingskampanjen. ​

Vill du inte köpa armband men bidra ändå? Swisha valfri summa till 123 589 74 91.

Eftersom alla som engagerar sig i kampanjen gör det ideellt går alla pengar oavkortat till Kvinnohusets arbete för våldsutsatta kvinnor och barn. Förra året blev resultatet alltså över 120 000 kr. Tillsammans kan vi göra det möjligt även i år!