Digitala hälsningar för barn, Edsberg och Mosjö-Täby

Just nu kan vi inte träffas som vanligt i våra barngrupper men under tiden kan du ta del av våra digitala hälsningar!

Hej alla som tittar in här...

...ni som brukar delta i barnverksamheten i våra församlingar, kanske i Songstars, Taket lyfter eller Öppen förskola.

Ännu ett tag till får vi ha tålamod och vänta på att kunna träffas som vanligt. Under tiden kan ni ta del av våra digitala hälsningar. Via filmerna här kan du klicka dig vidare till fler klipp på församlingens youtube-kanal.

Vi som står bakom kameran, ansvarar för klippning och redigering samt medverkan i barnfilmerna är: Helena Larsson, Maria Rudberg, Rebecca Öhman

Har du frågor om våra publiceringar eller annat som rör vår verksamhet, kontakta församlingspedagog Maria Rudberg på telefon 019-15 47 80 eller e-post: maria.rudberg@svenskakyrkan.se