Foto: Ulla-Carin Ekblom

Dansuppvisning i Längbro kyrka 2023!

Lördag 3 juni kl.16.00

Du vet väl om att du är värdefull!
Nu är det äntligen dags för danskonfirmanderna i ett samarbete med Längbro församling och Knut Säborg Dansstudio att göra sin uppvisning där årets samtal kring kristen tror, livet och dansen knyts samman. Efteråt serveras hamburgare och måltidsdryck!

Varmt välkommen!

Konfirmation i Längbro församling

Livet är ett äventyr – ibland galet och roligt, ibland tufft och sorgligt – och under konfatiden med oss i Längbro har du möjlighet att lära dig mer om dig själv, hur det är att vara människa, om tro och kristendom.

Danskonfa

Danskonfa är ett samarbete mellan Svenska kyrkan i Örebro och Knut Säborgs dansstudio. Vi ses både i Längbro församlingshem och i dansstudion, där vi tränar dans under ledning av Maud Säborg.

Allt om festen "Inte som du tror" i Örebro 26/5

I år arrangeras konfirmandfesten ”Inte som du tror” för elfte gången. Årets huvudartist är Hanna Ferm. Festen vänder sig till både nuvarande konfirmander och till de ungdomar som ska börja åttan i höst. Platsen är S:t Nicolai kyrka.

Längbro Församling

Längbro församling
Adress:
Församlingsvägen 4,
(informationsservice, öppet mån-fre 9-16)
E-post: langbro.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Längbro församling

Till Längbro församling på Facebook

Församlingens kyrkor: