Bed & breakfast – bo på Solliden!

Nyhet Publicerad Ändrad

Letar du boende ? Boka Bed & breakfast på Solliden, nära riksväg 50 mellan Örebro och Nora!

Cykla runt Lången, Kilsbergen mm Foto: Okänd

Välkommen till ett mysigt och rofyllt boende vid sjön Lången – mitt i den svenska sommaridyllen men nära till både Örebro och trästaden Nora. Om du gillar att vandra eller cykla finns allt i din närhet.

På Solliden finns enklare rum med dusch/wc i korridor.

Priser per natt:

Enkelrum 582 kr.

Tvåbäddsrum 793 kr.

Trebäddsrum 1251kr.

Frukost och lakan ingår.

Som boende på vårt Bed and breakfast har du tillgång till trädgård med egen badplats, lekplats, grillplats, boulebana, beachvolleyplan och basketplan.

Fri parkering. Kostnadsfritt wifi.

Incheckning, utcheckning och betalning

Incheckning efter 14.00

Utcheckning senast klockan 11.00.

Frukost serveras klockan 07.30–09.00

Kredit-/betalkort behövs ej för bokning. Avgiftsfri avbokning fram till kl 12.00 dagen före incheckning. Betalning vid incheckning med kort, kontanter eller swish 123 223 42 35.

rabatt vid längre vistelser

Vi ger rabatt vid längre vistelser:

• 2–5 nätter = 5 %
  • 6–14 nätter = 10 %

Alla rum är rökfria. Vi tar inte emot husdjur.

Skicka din bokningsförfråga till orebro.solliden@svenskakyrkan.se, ring oss på 019-15 45 35 eller fyll i formuläret nedan.

Sjön Lången syns i bakgrunden av en vit paviljong.
Paviljongen vid sjön Lången Foto: Ulla-Carin Ekblom
Utsikt från matsalen Foto: Johanna Egemar

Jag/vi är intresserade av boende på Solliden

Vi behöver dina kontaktuppgifter för att kunna skicka bekräftelse till dig inför din vistelse på Solliden.

Vi behandlar dina personuppgifter. Uppgifter hanteras endast av berörd personal och gallras efter din vistelse. På svenskakyrkan.se/orebro/gdpr kan du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter i Svenska kyrkan Örebro pastorat.

Rum för häng året om Foto: Johanna Egemar
Samlingsrum Foto: Johanna Egemar