Barnkörerna Tonfjärilarna och Vocies - 5-11 år i Nikolai

I Nikolai finns två barnkörer för barn mellan 5 - 11 år. Läs mer om körerna och hur du anmäler dig.

I barnkören Tonfjärilarna sjunger barn mellan 5-7 år och i Vocies barn mellan 8-11 år. Körerna övar en gång i veckan och framträder några gånger varje termin i kyrkan i samband med gudstjänsterna med små och stora.

Vi träffas i församlingshemmet, Vasagatan 14, på våning 2. För vuxna som väntar finns möjlighet att sitta en trappa ner.

Här är de aktuella övningstiderna:

• Tonfjärilarna Barnkör 5-7 år i Nikolai församlingshem
    Tisdagar kl. 17.30 - 18.30
  • Voices Barnkör 8-11 år i Nikolai församlingshem
    Måndagar kl. 17.30-18.30

Intresseanmälan till kören görs via formuläret längre ner på sidan.

Vill du veta mer?

Mirjam Blomberg

Musikpedagog, Nikolai församling, Örebro pastorat

Intresseanmälan Tonfjärilarna i Nikolai

Uppgiften om personnumret används för att kunna registrera barnet i gruppregistret Kyrksam. Registret är kopplad till folkbokföringen och uppdateras i och med personnumret. Uppgifterna raderas när barnet inte längre är med i kören.

Uppgiften om personnumret används för att kunna registrera vårdnadshavaren i gruppregistret Kyrksam. Registret är kopplad till folkbokföringen och uppdateras i och med personnumret. Uppgifterna raderas när barnet inte längre är med i kören.

På www.svenskakyrkan.se/orebro/gdpr kan du läsa mer om hur Svenska kyrkan hanterar personuppgifter.

Nikolai församling

Adress:
Nikolaigatan 8

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00
öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt mån-fre 12–13.

E-post: orebronikolai.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Nikolai församling

Till Nikolai församling på Facebook

Församlingens kyrka: