Other languages with Google Translate

Tonfjärilarna barnkör 6-10 år i Nikolai

Kom och sjung med församlingens musikpedagog på måndagar kl. 17.30 - 18.30. Barnkör för barn som är 6-10 år.

I barnkören Tonfjärilarna kan alla mellan 6-10 år som gillar att sjunga vara med. Vi övar varje måndag och framträder några gånger varje termin i kyrkan i samband med gudstjänsterna för små och stora.

Vi träffas i församlingshemmet, Vasagatan 14, på våning 2. Barnen bjuds på frukt. För vuxna som väntar finns möjlighet att sitta en trappa ner, där man också kan göra sig en kopp kaffe eller te.

Kontakta församlingens musikpedagog Mirjam.Blomberg@svenskakyrkan.se  för anmälan eller övriga frågor.

Vill du veta mer eller anmäla ditt barn:

Mirjam Blomberg

Musikpedagog, Nikolai församling, Örebro pastorat

Nikolai församling

Adress:
Nikolaigatan 8

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)
E-post: orebronikolai.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Nikolai församling

Till Nikolai församling på Facebook

Församlingens kyrka: