Julkonsert i Längbro kyrka!

Nyhet Publicerad

Söndag 18/12 18.00. Vi sjunger in julen tillsammans med församlingens körer under ledning av Henrik Wing!

Mats Backlund – Sångsolist
Silvia Östersjö Sharp – Violin
Johan Sandlund – Bas
Andakt: Sonya Wallentin

Varmt välkommen!

Det lyser en stjärna: Så firar du advent och jul i Svenska kyrkan

Det är lätt att tvivla på julens glada budskap i oroliga tider. Men det finns hopp och vår dörr är alltid öppen – på olika sätt. Välkommen att fira advent och jul i Svenska kyrkan Örebro.

Tända ljus i en julgran.

Advent och jul i Längbro och Eker

Här kan du läsa om hur du kan fira advent och jul i Längbro församling 2022. Välkommen!

Öppet café i Längbro

Vi håller öppet i församlingshemmet onsdagar 14.00-16.00! Dela gemenskap runt fikabordet, eller bara vara över en kopp kaffe i godan ro!

Så påverkar musiken - nytt nummer av "Örebro - Mitt i livet"

Vad vore vi utan musiken? Katarina Josephsson, känd Örebroprofil med musiken som bärande tema i livet, ger sitt svar i nya numret av "Örebro - Mitt i livet". Magasinet finns både som papperstidning och digital variant.

Längbro Församling

Längbro församling
Adress:
Församlingsvägen 4,
(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)
E-post: langbro.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Längbro församling

Till Längbro församling på Facebook

Församlingens kyrkor: