Foto: Louise Hedberg/IKON

Allhelgonahelgen i Adolfsbergs församling

Här kan du läsa om gudstjänsterna i Adolfsbergs kyrka under Allhelgonahelgen.

Allhelgonahelgen är en av kyrkoårets allra mest populära helger. Vi minns våra nära och kära.

Lördag 31 oktober kl. 16 – vi börjar med fika kl. 15!
Allhelgonagudstjänst med små och stora. Under den här gudstjänsten, som vänder sig till barn och deras vuxna, kommer vi att prata om helgon, halloween och höst. Det blir en gudstjänst där vi får engagera våra sinnen och även kan fundera över livet, döden och vad sorg är. Präst: Simon Tjärnén

Söndagen 1 november kl. 10 & 14
Minnesgudstjänster i Adolfsbergs kyrka
Under gudstjänsterna kommer vi få höra solisten Helene Wallin.  Vi läser upp namnen på de som har gått bort under året och minns våra nära och kära som vi saknar. Präst: Angelina Backman.

På grund av pandemin och 50-personersgränsen kommer vi i år att ha två minnesgudstjänster. Dessa gudstjänster vänder sig i första hand till den som förlorat en nära anhörig i församlingen under året. Vi har skickat ut särskilda inbjudningar till dem som berörs av detta. Andra, som inte fått en sådan inbjudan, kan delta i gudstjänsten i mån av plats.

I coronatider vill vi att kyrkan ska vara välkomnande men också trygg och säker från smittspridning. Därför behöver vi alla visa omsorg om varandra. Vi har möblerat in avstånd i våra lokaler för att kunna hålla tryggt mellanrum och kan inte vara så många som vi brukar i kyrkan eller andra samlingsplatser samtidigt. Vi hoppas på din förståelse för detta. Välkommen!

Adolfsbergs församling

Adress:
Adolfsbergs församling
Glomman 127

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16. Lunchstängt 12-13).

E-post:
adolfsbergs.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling på Facebook

Bussförbindelser med stadsbuss: Linje 4 går till Adolfsbergs kyrka (Glomman). Sök din resa här

Församlingens kyrka:

Adolfsbergs kyrka