Foto: Peter Lindström

Allhelgonahelgen i Längbro

Vem minns du? Flera månader med fysisk distansering – klart att det påverkar oss människor. Och klart att det påverkar sorgen för dig som mist någon nära. Men du är inte ensam. Även om vi inte kan genomföra vårt stora fackeltåg i år, så gör vi allt vi kan för att finnas för dig under allhelgonahelgen och sätter in extra gudstjänster. Varmt välkommen!

I NA berättar församlingsherde Sonya Wallentin mer om hur vi ställer om och växlar upp för att kunna möta dig i allhelgonahelgen detta speciella år.

ÖPPEN KYRKA 30 OKTOBER
Längbro kyrka är öppen för ljuständning kl. 11.00–18.00 på fredagen. Kaffe/te och hembakat serveras. Kvällen avslutas med en andakt. Diakon: Jeanette Dolk Öhman.

KORV MED BRÖD, KAFFE OCH GLÖGG 31 OKTOBER
Vi serverar korv med bröd 10 kr och glögg/kaffe vid församlingshemmet kl. 12.00–18.00. På Längbro kyrkogård hittar du kyrkogårdsförvaltningen, som bjuder på kaffe och svarar på frågor kl. 11.00–17.00.

GUDSTJÄNSTER PÅ ALLA HELGONS DAG 31 OKTOBER
- 10.00–19.00 Längbro kyrka är öppen för ljuständning när inte gudstjänst pågår.
- 10.00 Högmässa i Längbro kyrka. Präst: Per Rådehed.
- 14.00 Gudstjänst med små och stora i Längbro kyrka.  En gudstjänst för barn och deras vuxna i allhelgonatid. Barnkören sjunger under ledning av Carina Sandström. Präst: Maria Nätterlund.
- 18.00 Bön i allhelgonatid. Präst: Hans-Eric Hägg.

HÖGMÄSSA 1 NOVEMBER
- 10.00 Högmässa i Längbro kyrka. Präst: Sonya Wallentin.

VÄLKOMMEN – VI FINNS FÖR DIG – VI ÄR RÄDDA OM VARANDRA
Vi följer självklart både Folkhälsomyndighetens riktlinjer och regeringens 50 personersgräns i Längbro kyrka Vi ber dig hålla avstånd och att stanna hemma om du är sjuk.

Längbro Församling

Längbro församling
Adress:
Församlingsvägen 4,
(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)
E-post: langbro.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Längbro församling

Till Längbro församling på Facebook

Församlingens kyrkor: