Other languages with Google Translate

Alla hjärtans dag i Örebro

Kom och umgås med oss på alla hjärtans dag! Svenska kyrkan har lunch, fika och babykonsert med kärlekstema i Örebro. Om det krisar i relationen finns våra familjerådgivare här med råd och stöd.

fika och babykonsert hos oss på alla hjärtans dag

• Våra babykonserter i S:t Mikaels kyrka på väster är superpopulära och på alla hjärtans dag, torsdagen den 14 februari klockan 10.30 är det dags igen. Välkommen på en härlig stund med upplevelser för alla sinnen, anpassad för barn upp till cirka 1 år (tillsammans med vuxen). Konserten är gratis, efteråt finns fika.
  • För dig som är lunch- och fikasugen finns Café Nikolai som har öppet klockan 12–16 på alla hjärtans dag. Här finns lunch (60 kronor för soppa, smörgås, kaffe och kaka), kärleksbakelser och lekrum för barnen. Kom och umgås med oss!

Drop in-vigsel, bröllopsmusik och kärlekstips

• Lördagen den 16 februari klockan 11–15 är det drop in-vigsel i Adolfsbergs kyrka! Allt som behövs är giltig hindersprövning och massor av kärlek.
  • Lördagen den 30 mars är temat för lördagsmusiken i S:t Nicolai kyrka ”Berömda bröllopsmarscher”. Kom och lyssna kl 10.30, fri entré. Vid orgeln: Karl Magnus Jansson.
  • Tre vägar till en hållbar relation? Alla hjärtans dag är en början – men för att skapa hållbara relationer behöver vi visa uppskattning för varandra året om. Svenska kyrkans familjerådgivare Louise Nordström tipsar om tre vägar till en hållbar relation.

Film: Alla hjärtans dag är bra – men kärlek behöver vi året runt
    Kolla in filmen där våra familjerådgivare dela med sig av sina bästa relationstips.

Ge bort en musikupplevelse

Vill du fira någon särskild på alla hjärtans dag? Ge bort en musikupplevelse!