After School Mosjö församlingshem kl 15-17

Öppen verksamhet för dig som går årskurs 4-6 Jämna onsdagar kl 15-17. Vi återkommer med info om hösten 2020

After School

För dig som går i åk. 4-6

Öppen verksamhet - det betyder att du inte behöver anmäla dig till gruppen.- Du är välkommen när det passar dig!

På After school väljer du vad du vill göra t.ex. skapande aktivitet, spela spel eller sång och musik. När vi träffas kommer det också finnas tid för att prata med varandra om livet och allt möjligt.

Jämna onsdagar kl 15-17

kl 15 finns det mellanmål för en mindre kostnad.

Under våren 2020 har vi fått ställa in några träffar men vi hoppas på möjlighet för nystart i höst. Håll utkik här och på församlingens facebooksida, vi uppdaterar informationen efter hand.

Vid frågor kontakta Maria Rudberg på telefon 019-15 47 80 eller maria.rudberg@svenskakyrkan.se

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån–tors kl. 9–17, fre kl. 9–16. Lunchstängt kl. 12–13) .

E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar