Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Örebro Besöks- och postadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Mat och catering

Sollidens mat är vällagad, miljömedveten, KRAV-certifierad – och vacker att se på. Vi serverar mat vid konferenser, läger, retreater och bröllop och fest. Vi erbjuder även catering i Örebro.

Som matgäst och kund på Solliden är du garanterad att vi använder bra råvaror. Vår matfilosofi bygger på vällagad, hälsosam och miljömedveten matlagning. Våra kockar använder i hög grad KRAV-märkta och ekologiska varor och, när det gäller fisk och skaldjur, enbart de som är MSC-märkta. Vi använder aldrig genmodifierade råvaror och all mat lagas från grunden.  Vi är också måna om att vissa varor, som kaffe, socker och choklad, ska vara godkända av Fairtrade.

Drycker

Solliden kan servera öl, vin och avec.

Buffér med olika teman

Förutom rikliga frukostar, luncher och middagar komponerar Sollidens kök smakrika bufféer med olika teman. Ladda gärna ner tre buffémenyer i olika prisklasser och se om någon av dem passar dig.

Vackert och sjönära läge

Köket kan servera drygt 60 gäster samtidigt i matsalen. Med flera fönster i söderläge är matsalen  luftig och ljus. Sommartid fungerar den stora terrassen med sjöutsikt som en utomhusmatsal.