Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Mat och dryck på Solliden

Vår mat är vällagad, miljömedveten, KRAV-certifierad – och vacker att se på.

Som matgäst och kund på Solliden är du garanterad att Solliden använder bra råvaror.  Vår matfilosofi bygger på vällagad, hälsosam och miljömedveten matlagning. Vi använder i hög grad KRAV-märkta och ekologiska varor och, när det gäller fisk och skaldjur, enbart de som är MSC-märkta. Vi använder aldrig genmodifierade råvaror och all mat lagas från grunden.  Vi är också måna om att vissa varor, som kaffe, socker och choklad, ska vara godkända av Fairtrade.

Drycker

Solliden kan servera både öl, vin och en avec till kaffet.

Buffér med olika teman

Förutom rikliga frukostar, luncher och middagar kan Sollidens kök komponera smakrika bufféer med olika teman. Ladda gärna ner tre buffémenyer i olika prisklasser och se om någon av dem passar dig.

Vackert och sjönära läge

Köket kan servera drygt 60 gäster samtidigt i matsalen. Med flera fönster i söderläge är matsalen  luftig och ljus. Sommartid fungerar den stora terrassen med sjöutsikt som en utomhusmatsal.