Foto: Pia

Mat och catering

Sollidens mat är vällagad, smakrik och KRAV-certifierad. Du kan alltid välja ett vegetariskt alternativ. Vi serverar mat vid konferenser, läger, retreater och bröllop och fest. Året runt kan du beställa mat hos oss det finns alltid något att fira. Tårtor och småkakor till födelsedagar, vi kan leverera något gott till alla hjärtans dag, påsk, vårens grill- eller företagsfester, examen eller när du önskar något extra gott.

Som matgäst och kund på Solliden är du garanterad att vi använder bra råvaror. Vår matfilosofi bygger på vällagad, hälsosam och miljömedveten matlagning. Våra kockar använder i hög grad KRAV-märkta och ekologiska varor och, när det gäller fisk och skaldjur, enbart de som är MSC-märkta. Vi använder aldrig genmodifierade råvaror och all mat lagas från grunden.  Vi är också måna om att vissa varor, som kaffe, socker och choklad, ska vara godkända av Fairtrade.

Drycker

Solliden har fullständiga rättigheter och serverar öl, vin och avec. 

Buffér med olika teman

Förutom rikliga frukostar, luncher och middagar komponerar Sollidens kök smakrika bufféer med olika teman. Ladda gärna ner våra tre buffémenyer i olika prisklasser och se om någon av dem passar dig.

Vackert och sjönära läge

Köket kan servera drygt 60 gäster samtidigt i matsalen

Med flera fönster i söderläge är matsalen  luftig och ljus. Sommartid fungerar den stora terrassen med sjöutsikt som en utomhusmatsal.

Beställ tårta, bullar, småkakor!

Sollidens kursgård erbjuder fikabröd som take away året om. Välkommen att beställa på 019–15 45 35.

KRAV 25 %

KRAV-certifiering och miljöpolicy på Solliden

Sollidens restaurang är KRAV-certifierad.

Konferens på Solliden

Läge för konferens? Solliden erbjuder en vacker och lugn konferensmiljö, endast 13 km från Örebro, för grupper av olika storlekar.