Må bra-konfa

Att ta hand om sig själv och det som finns omkring oss. Att lära sig mer om kyrkan, kristen tro, rättvisa och klimat. Må bra-konfa i Mosjö församlingshem en helg i månaden och åker på tågluff genom Sverige. Häng med!

Må bra-konfa handlar om att ta hand om sig själv och det som finns runt omkring oss. Under konfatiden får du lära dig mer om kyrkan, kristen tro, om rättvisa och hur vi påverkar vårt samhälle och klimat. Det blir ett konfaår med fokus på hållbarhet – på flera sätt. Våren 2021 åker vi på tågluff genom Sverige. Ett minne för livet!

UPPLÄGG

Må bra-konfa handlar om hållbarhet på flera sätt. Våren 2021 gör vi en klimatsmart tågluff genom Sverige. Ett minne för livet! Bild: Stefan Nilsson /SJ

Må bra-konfa träffas i Mosjö församlingshem en helg i månaden: klockan 10.00–15.00 (lördagar) och klockan 9.30–14.00 (söndagar). Preliminär konfirmandupptakt är 10 september klockan 18.00 i Mosjö församlingshem.  Under hösten blir det ett helgläger på hemmaplan. Våren 2021 far vi på läger på kursgården Solliden eller Stiftsgården Stjärnholm – och vi åker på en längre tågluff i Sverige. Preliminära datum för tågluffen är 27–31 mars.

Dag: Lördag och söndag (en helg i månaden)
Tid:
Klockan10–15 (lördagar) och klockan 9.30–14 (söndagar)
Plats:
Mosjö församlingshem
Konfirmandstart:
Preliminärt 10/9 klockan 18
Ev. kostnad:
 Nej, gruppen är kostnadsfri.
För anmälan och frågor, kontakta: Maria Rudberg, telefon 019-15 47 80, sms 076-772 03 71 eller e-post maria.rudberg@svenskakyrkan.se

Här kan du anmäla dig till Må-bra-konfa läsåret 2020/2021

På svenskakyrkan.se/orebro/gdpr kan du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter i Svenska kyrkan Örebro pastorat.

Maria Rudberg

Församlingspedagog, Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar, Örebro pastorat

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån–tors kl. 9–17, fre kl. 9–16. Lunchstängt kl. 12–13) .

E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar