Livesändning från Örebro pastorats kyrkofullmäktige

Tisdagen den 25 maj klockan 18.00 sammanträder Örebro pastorats kyrkofullmäktige digitalt. Följ sammanträdet här.

Kyrkofullmäktige är Örebro pastorats högsta beslutande organ. Fullmäktige godkänner församlingsinstruktionen, fastställer mål och riktlinjer för verksamheten, beslutar om budget, bokslut och kyrkoavgift samt utser ledamöter och ersättare i kyrkorådet, församlingsråden och valnämnden samt styrelsen för Svenska kyrkans Bostäder i Örebro AB.

Kyrkofullmäktiges sammanträden är offentliga och vem som helst har rätt att närvara. Med anledning av pandemin blir detta sammanträde helt digitalt.

Om du upplever problem att se livesändningen här i webbläsaren kan du se filmen på Örebro pastorats Youtube-kanal.

Livesändningen av kyrkofullmäktiges sammanträde startar tisdagen den 25 maj klockan 18.00

Livesändningen är tillgänglig så länge sammanträdet pågår.