Other languages with Google Translate

Suomenkielinen lapsi- ja perhetoiminta/Finskspråkig barn- och familjeverksamhet

Ruotsin kirkon suomenkielinen lapsi- ja perhetoiminta Örebrossa/Svenska kyrkans finskspråkig barn- och familjeverksamhet i Örebro

LAPSI- JA PERHETOIMINTA

Kaksikielinen Perhekerho

Hjärsta gårdenilla joka toinen sunnuntai parillisilla viikoilla 19.1. alkaen klo 11.00-13.30.

Täällä teillä on mahdollisuus askarrella, leikkiä, ulkoilla tai vain seurustella muiden lasten, vanhempien ja isovanhempien kanssa. Kerho päättyy kevyellä lounaalla.

Viemme yhdessä suomalaisia perinteitä tuleville sukupolville! Tule mukaan!

avoin perhekerho

Tervetuloa Café Kyrkråttaniin Nikolai kirkon kahvilaan, Nikolaigatan 8.

Täällä voitte leikkiä, laulaa, kahvitella ja oleskella!

Torstaisin 9.1. alkaen klo 12-16 ja sen jälkeen kuukauden ensimmäinen torstai.

Toiminta on ruotsinkielinen ja osittain suomenkielinen.

Nuortenilta

Pyhän Mikaelin kirkon alakerrassa 10.1. alkaen klo 16-19 ja sen jälkeen kuukauden ensimmäiset perjantait.

Luvassa biljardia, pingistä, pelejä ja iltaruoka.

TERVETULOA!

Lisätietoja Hannalta puh. 019-15 47 61.

BARN- OCH FAMILJEVERKSAMHET

tvåspråkig Familjeverksamhet

på Hjärsta gård varannan söndag, jämna veckor, med början den 19/1 kl. 11.00-13.30.

Här kan ni pyssla, leka, vara ute eller bara umgås med andra barn, föräldrar och mor- eller farföräldrar.

Tillsammans hjälps vi åt att föra vidare de finska traditionerna till kommande generationer! Kom du också!

öppen förskola

Välkommen till Café Kyrkråttan i Nikolai Prästgård, Nikolaigatan 8.

Här kan du leka, sjunga, fika och umgås! Torsdagar, med början den 9/1 kl. 12-16 och därefter första torsdagen i månaden.

Verksamheten är svenskspråkig och delvis finskspråkig.

Ungdomskväll

S:t Mikael kyrkans undervåning. Första tillfället är den 10:e januari där efter första fredagen varje månad kl. 16-19.

Här kan ni spela biljard, pingis, olika spel och äta kvällsmat.

Välkommen!

Mer information från Hanna 019-15 47 61.