Foto: Pixabay_Jarmoluk

Suomenkielinen lapsi- ja perhetoiminta/Finskspråkig barn- och familjeverksamhet

Ruotsin kirkon suomenkielinen lapsi- ja perhetoiminta Örebrossa/Svenska kyrkans finskspråkig barn- och familjeverksamhet i Örebro

LAPSI- JA PERHETOIMINTA

Kaksikielinen Perhekerho

Hjärsta gårdenilla joka toinen sunnuntai parillisilla viikoilla 12.9. alkaen klo 11.00-13.30.

Täällä teillä on mahdollisuus askarrella, leikkiä, ulkoilla tai vain seurustella muiden lasten, vanhempien ja isovanhempien kanssa. Kerho päättyy kevyellä lounaalla.

Viemme yhdessä suomalaisia perinteitä tuleville sukupolville! Tule mukaan!

Nuortenilta

Pyhän Mikaelin kirkon alakerrassa 10.9. alkaen klo 16-18.30 ja sen jälkeen kuukauden ensimmäiset perjantait.

Luvassa biljardia, pingistä, pelejä ja iltaruoka.

urkuseikkailu lapsille ja nuorille

Pyhän Mikaelin kirkolla 26.9. klo 13.30 ja 3.10. perhemessun jälkeen noin klo 15.

Tule kokeilemaan urkujensoittoa! Mukana Lars-Ove Eriksson ja Johanna Suban.

TERVETULOA!

Lisätietoja Hannalta puh. 019-15 47 61.

BARN- OCH FAMILJEVERKSAMHET

tvåspråkig Familjeverksamhet

på Hjärsta gård varannan söndag, jämna veckor, med början den 12/9 kl. 11.00-13.30.

Här kan ni pyssla, leka, vara ute eller bara umgås med andra barn, föräldrar och mor- eller farföräldrar.

Tillsammans hjälps vi åt att föra vidare de finska traditionerna till kommande generationer! Kom du också!

Ungdomskväll

S:t Mikael kyrkans undervåning. Första tillfället är den 10 september där efter första fredagen varje månad kl. 16-18.30.

Här kan ni spela biljard, pingis, olika spel och äta kvällsmat.

Orgelupplevelse för barn och ungdomar

i S:t Mikael kyrka den 26/9 kl. 13.30 och den 3/10 efter familjemässan cirka kl. 15.

Kom för att prova spela orgel. Lars-Ove Eriksson och Johanna Suban är med.

Välkommen!

Mer information från Hanna 019-15 47 61.