Foto: Pixabay_Jarmoluk

Suomenkielinen lapsi- ja perhetoiminta/Finskspråkig barn- och familjeverksamhet

Ruotsin kirkon suomenkielinen lapsi- ja perhetoiminta Örebrossa/Svenska kyrkans finskspråkig barn- och familjeverksamhet i Örebro

LAPSI- JA PERHETOIMINTA

Lasten ja nuorten leiripäivä hästhagenissa 11.6.2021 klo 10-14

Vanhemmat ja isovanhemmat voivat halutessaan olla mukana ja alle 8-vuotiaat oman aikuisen seurassa. Ohjelmassa melontaa, minigolfia, frisbeegolfia ja muuta yhdessäoloa. Mukaan voi varata uintivarusteet. Lounaaksi grillataan ja iltapäivällä jäätelöt.

Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi ja aikuiset 100 kr sisältäen tarjoilun ja maksulliset aktiviteetit.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 9.6. mennessä Johanna 019-15 47 62 johanna.suban@svenskakyrkan.se

Kaksikielinen Perhekerho

Hjärsta gårdenilla joka toinen sunnuntai parillisilla viikoilla 12.9. alkaen klo 11.00-13.30.

Täällä teillä on mahdollisuus askarrella, leikkiä, ulkoilla tai vain seurustella muiden lasten, vanhempien ja isovanhempien kanssa. Kerho päättyy kevyellä lounaalla.

Viemme yhdessä suomalaisia perinteitä tuleville sukupolville! Tule mukaan!

Nuortenilta

Pyhän Mikaelin kirkon alakerrassa 10.9. alkaen klo 16-18.30 ja sen jälkeen kuukauden ensimmäiset perjantait.

Luvassa biljardia, pingistä, pelejä ja iltaruoka.

TERVETULOA!

Lisätietoja Johannalta puh. 019-15 47 62.

BARN- OCH FAMILJEVERKSAMHET

tvåspråkig Familjeverksamhet

på Hjärsta gård varannan söndag, jämna veckor, med början den 12/9 kl. 11.00-13.30.

Här kan ni pyssla, leka, vara ute eller bara umgås med andra barn, föräldrar och mor- eller farföräldrar.

Tillsammans hjälps vi åt att föra vidare de finska traditionerna till kommande generationer! Kom du också!

Ungdomskväll

S:t Mikael kyrkans undervåning. Första tillfället är den 10 september där efter första fredagen varje månad kl. 16-18.30.

Här kan ni spela biljard, pingis, olika spel och äta kvällsmat.

Välkommen!

Mer information från Johanna 019-15 47 62.