Other languages with Google Translate

Våra seniorlägenheter

Laurentiusgården på Norr i Örebro omfattar 101 seniorlägenheter i fyra sammanlänkade huskroppar.

Lägenheterna finns i följande antal och storlek:

• 4 stycken 1 rum och kök med sovalkov på 50,2 kvm,
  • 29 stycken 2 rum och kök på 64,8 - 74,1 kvm
  • 44 stycken 3 rum och kök på 80 - 80,4 kvm
  • 14 stycken 3 rum och kök på 94,5 kvm
  • 10 stycken 4 rum och kök på 94,5 kvm

Lägenheterna är mycket välplanerade med en öppen planlösning. Takhöjden på plan 2-7 är 2,5 m och på bottenvåningen 2,8 m. Golven i rum och kök har ekparkett. Tack vare extra breda dörröppningar utan trösklar är det lätt att röra sig mellan rummen.

Laurentiusgården
Bild: Magnus Aronson

Köken har skåp med luckor i fanerad björk. Plats finns för egen diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummen är mycket rymliga med plastmatta på golvet och kaklade väggar. Alla lägenheter har tvättmaskin och torkskåp, möjligheten finns att sätt in egen torktumlare.

Alla lägenheter har oberoende av antal rum stora rymliga balkonger och de lägenheter som ligger på bottenvåningen har en egen uteplats.. Under 2019 kommer alla balkonger att bli inglasade.. Till varje lägenhet hör ett förråd på bottenvåningen. Alla lägenheter kan anslutnas till kabel-tv och internet.

Hyresgästerna har möjlighet att hyra parkeringsplats och det finns gästparkering och handikapparkering i direkt anslutning till Laurentiusgården. Särskilda cykelgarage finns i de båda yttre huskropparna.

Ritningar

Du kan också kolla in våra lägenheter och gemensamutrymmen i 360 grader.

Catherine Bergholm

Svenska kyrkans bostäder i Örebro