Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Kyrkokören i Mosjö

Visor, klassiska sånger, en och annan gospel

Kören
Välkommen till kören i Mosås! Vi övar på torsdagskvällar mellan kl.19.00-21.00 i Mosjö församlingshem (Prästgårdsvägen 34).

Repertoaren
Vi har en blandad repertoar; och för oss innebär det att visor och låtar blandas med klassiska körsånger. Vi har en repertoar som knyter an till jul och påsk och andra speciella söndagar i kyrkan.  Körledare Birgitta tar gärna med någon gospel eller liknande, och plockar ibland in lite oväntade instrument!

Framträdanden
Vi sjunger oftast i Mosjö kyrka, men har också samarbeten med andra körer, nära eller lite längre ifrån.  Ibland är det extra musiker som spelar med oss.

Vill du sjunga med oss?
Just nu söker vi sopraner! Körvana behövs inte men Du ska tycka att det är roligt att sjunga. Du får sjunga med oss en och annan söndag, kl:10 eller kl:18. Skulle Du vara alt och vill vara med går det också bra, eller varför inte några basar eller tenorer?

Start 31 aug

Kontakt: Körledare är Birgitta SamuelssonFhager, kantor i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar. Tel: 019-15 47 84 (även mobil)

Birgitta Samuelsson Fhager

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar, Kantor, Örebro pastorat