Kyrkokören i Mosjö

Visor, klassiska sånger, en och annan gospel.

Kören
Välkommen till kören i Mosås! Vi övar jämna tisdagkvällar mellan kl.19.00-21.00 i Mosjö församlingshem (Prästgårdsvägen 34).

Repertoaren

Vi har en blandad repertoar och för oss innebär det att visor och låtar blandas med klassiska körsånger. Vi har en repertoar som knyter an till jul och påsk och andra speciella söndagar i kyrkan.

Under våren 2020 har kören haft ett uppehåll. Ingen vet hur det ser ut i höst med anledning av Corona, och i samband med anställning av ny kantor till församlingen så informerar vi när vi vet mer om hur fortsättningen kommer att se ut för Kyrkokören i Mosjö. Håll utkik här och på församlingens facebooksida.

Vid frågor kontakta Helena Larsson, kantor 0585-821 83 eller arbetsledare Anmari Larsson 019-15 47 88.

Vuxenkörer i Örebro

Helena Larsson

Musik, Kantor, Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar, Örebro pastorat

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån–tors kl. 9–17, fre kl. 9–16. Lunchstängt kl. 12–13) .

E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar