Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Örebro Besöks- och postadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Kurs eller kör i år? Nu drar vi igång!

Är det läge för en nystart 2019? Välkommen till Svenska kyrkan i Örebro. Vi har ett stort utbud av caféer, föreläsningar, studiecirklar och kurser – och 35 olika körer.

Januari är terminsstart! Våra kyrkor har öppen förskola, scouter, pappis, ungdomsgrupper, caféer och träffar – och 35 körer för alla åldrar. Vill du fördjupa dig i ett eller flera områden finns en rad föreläsningar, kurser och studiecirklar.

Grubbelkurs för dig som är nyfiken på kyrkan

24 januari 2019 startar vår populära kurs Liv, död och allt däremellan – en grubbelkurs för dig som är ny i eller nyfiken på kyrkan och vill grubbla tillsammans med andra. Intresset för den är stort, först till kvarn!

Nyfiken? Här hittar du hela utbudet. Ses!