Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Intresseanmälan Laurentiusgården

Svenska kyrkans bostäder i Örebro AB tar löpande emot intresseanmälningar till Laurentiusgårdens seniorlägenheter. För att göra en intresseanmälan fyller du i blanketten och skickar till oss.

Du gör en intresseanmälan oavsett om du vill flytta in snarast eller söker en lägenhet längre fram i tiden. Du kan fylla i blanketten direkt på skärmen efter att dokumentet har öppnats, eller så skriver du ut blanketten och fyller i för hand.

Du skickar blanketten via e-post orebro.bostader@svenskakyrkan.se, post till Svenska kyrkans bostäder i Örebro AB, Storgatan 27, 703 63 Örebro eller fax till nummer 019-15 45 19.

BLANKETTER FÖR intresseanmälan

Laurentiusgården, seniorlägenheter:

Blanketter för uppdatering av intresseanmälan

Laurentiusgården, seniorlägenheter:

Svenska kyrkans bostäder i Örebro