Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Örebro Besöks- och postadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Hyr lokal i Edsberg och Mosjö-Täby

Vill du hyra lokal i samband med dop eller bröllop? I Edsberg och Mosjö-Täby församlingar i Örebro och Lekeberg finns flera lokaler som passar. Kontakta oss på telefon 019-15 45 00 för att boka.

Vill ni hyra lokal till dopfest eller bröllopsmottagning? I Edsberg, Mosjö och Täby finns flera lokaler som passar bra. Församlingen tar ut en kostnad för lokalen och den kan bokas i samband med att ni bokar tid för dop eller vigsel. Ring oss på telefon 019-15 45 00 för att boka.

hyr lokal vid Edsbergs kyrka

Edsbergs församlingshem ligger intill Edsbergs kyrka. Här finns Stora salen som rymmer ca 90 personer.

Se dig omkring: Stora salen i 360 grader

Se dig omkring: Köket i 360 grader

Hyr lokal vid Mosjö kyrka

I Mosjö församlingshem intill Mosjö kyrka finns flera lokaler att hyra för dopkalas eller bröllopsmottagning. Du kan hyra en eller flera lokaler – eller hela församlingshemmet. Totalt ryms ca 100 personer i Mosjö församlingshem:

Stora salen i Mosjö församlingshem.
Lilla salen i Mosjö församlingshem.
Stora salen i Täbygården.
Lilla salen i Täbygården.

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)
E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar