Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Hockeykonfa Längbro

Hockey eller konfirmation? Du behöver inte välja – hos oss får du både och, via vår hockeykonfa. Du fikar och har konfaträff före eller efter träning på Trängens IP. Dessutom åker vi på läger och reser till Frankrike och Tyskland tillsammans, då vi besöker både Disneyland och koncentrationslägret Bergen-Belsen.

Konfirmation för dig som tränar hockey i ÖHK! Träffarna sker under säsong på Trängens IP. På hösten åker vi på läger över en helg och under våren åker vi på en längre resa tillsammans med äventyrskonfirmanderna.

Upplägg

Benjamin, en av konfirmanderna i Längbro 2017/2018! Bild: Ulla-Carin Ekblom

Konfirmandstart 24/9. Under hösten har vi ett upptaktsläger i Längbro 6-8/10 och under under våren 2018 åker vi på en resa ihop. Vi har rest iväg med våra konfirmander i flera års tid och i år har vi utvecklat resan så att den kombinerar både Frankrike och Tyskland. Och både skratt och allvar.

Tillsammans åker vi till Disneyland i Paris, invasionskusten i Normandie i Frankrike med den amerikanska krigskyrkogården i Colleville-sur-Mer – och koncentrationslägret Bergen-Belsen i Tyskland, där bl.a. Anne Frank tillbringade sina sista dagar.

Dag: Vid någon av lagets träningar (avgörs i samråd med lagets tränare)
Tid: I direkt anslutning till träningen
Plats: Trängens IP
Konfirmandstart: Gemensam kick off med äventyrskonfirmanderna söndagen den 24 september kl. 18 i samband med en s.k. Ung mässa i Längbro kyrka. Därefter bjuds det på mingelfika i kyrkan och ett kort infomöte om höstens och vårens upptåg.
Ev. kostnad: Nej, gruppen är kostnadsfri.
Har du fler frågor kontakta: Hans Eklind, präst, via e-post Hans Eklind eller tfn 019-15 46 45, sms 076-772 02 94.

Här kan du anmäla dig direkt till Hockeykonfa-gruppen.

Hans Eklind

Längbro församling, Präst, Örebro pastorat, Församlingsherde