Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Gudstjänst och kyrkkaffe i S:t Mikaels kyrka, Örebro

Varje söndag kl 10.00 firar vi gudstjänst i S:t Mikaels kyrka. Vi firar olika slags gudstjänster till exempel Högmässa, Mässa med små och stora, Söndagsgudstjänst eller Gudstjänst med små och stora.

Unga och gamla, vana och ovana gudstjänstbesökare, alla möter vi upp till söndagens förmiddagsgudstjänst.

Hit får vi komma precis som vi är och bli stilla inför mötet med Gud. All verksamhet i veckorna mynnar fram till söndagens huvudgudstjänst. Här kan vi alla mötas och tillsammans bildar vi en levande församling.

Under terminerna har vi söndagsskola i S:t Mikaels kyrka på söndagar kl 10.00. Barnen deltar 15-20 minuter i den ”vanliga” gudstjänsten och går sedan med ledarna till sina grupper.

Efter gudstjänsten serveras det alltid kyrkkaffe. Vi försöker inspirera dem som önskar ytterligare gemenskap efter gudstjänsten att delta i denna form av samvaro. Kyrkkaffets uppgift är naturligtvis att förstärka gudstjänstens gemenskapsfunktion.

Mikaels församling

Adress:
S:t Mikaels kyrka
Hjärstavägen 33
Mikaels församling

Kontaktlista med alla medarbetare i Mikaels församling

Till Mikaels församling på Facebook

För bokningar och frågor ring:
(Informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)
Telefon: 019-15 45 00

För kontakt med Mikaels församlingsexpedition ring:
Ulrika Sövig, 019-15 47 47