Foto: Johannes Frandsen IKON

Gudstjänst med små och stora i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar.

Vi kan inte träffas som vanligt just nu men här kan du se den digitala versionen av gudstjänst med små och stora. Vi uppdaterar sidan efter hand med nya gudstjänster och hälsningar.

På grund av pågående pandemi kan vi inte träffas fysiskt för Gudstjänst med små och stora. Under tiden kan du ta del av digitala hälsningar. Här kan du se gudstjänst från Trettondagen med berättelsen om de tre vise männen.

Medverkande i inslaget: Helena Larsson, Rebecca Öhman, Maria Rudberg, Joakim Arenius och Anmari Larsson.

Du kan även följa vår facebooksida för fler gudstjänster och hälsningar.

www.facebook.com/edsbergmosjotaby

Om du har frågor om Gudstjänst med små och stora, eller annat som gäller vår barnverksamhet, kontakta församlingspedagog Maria Rudberg, telefon 019-15 47 80 eller e-post maria.rudberg@svenskakyrkan.se

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån–tors kl. 9–17, fre kl. 9–16. Lunchstängt kl. 12–13) .

E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar