Other languages with Google Translate

Familjegudstjänst i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Gudstjänst med små och stora, eller familjegudstjänst, är en gudstjänst för alla åldrar.

Gudstjänsterna innehåller sång, musik, bön och bibelgestaltning. Efter gudstjänsten serveras fika till självkostnadspris.

Familjegudstjänster under VÅRterminen i våra två församlingar

Söndag den 10 mars: Kl.10.00 Gudstjänst med små och stora, Täby kyrka (Musiklekis medverkar).

Söndag den 17 mars: Kl.10:00 Gudstjänst med små och stora, Hackvad kyrka (Barnverksamheten medverkar)

Söndag den 7 april: Kl.10:00 Gudstjänst med små och stora, Mosjö Kyrka (Songstars medverkar).

Söndag den 5 maj: Kl.10 Gudstjänst med små och stora, Edsbergs kyrka (Barnverksamheten medverkar).

Söndag den 26 maj Kl.11:00 Festgudstjänst med små och stora, Edsbergs kyrka (Terminavslut för alla barngrupper Edsberg, Mosjö, Täby. Musiklägret medverkar).

För aktuell information ber vi dig titta i kalendern!

Kom och fira gudstjänst!

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)
E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar