Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Dopklänningarna i Olaus Petri

I Olaus Petri har vi tre dopklänningar som som vi gärna lånar ut till dig som ska döpa ditt barn i vår kyrka.

Att låna en av våra dopklänningar är kostnadsfritt för dig som döper ditt barn i Olaus Petri kyrka. Boka den när du bokar doptid. Hur du gör det, läser du på vår dopsida!

Dopklänning 1: Slät underklänning med överklänning i brodyr. band i olika färger finns att trä i.
Dopklänning 4: Rymlig. Oblekt linnetyg med knypplad spets på livet och crèmefärgat band (bandet går att byta!).
Dopklänning 2: Enkel dopklänning i brodyr. Smal över bröstkorgen, för det riktigt lilla barnet.
Dopklänning 3: för det lite äldre barnet, upp till 2-3 år. Den är i tyll med många lager underkjolar och ett litet släp. Det finns en liten hätta till.

olaus petri församling

Olaus Petri församling
Församlingsexpeditionen

Olaus Petri kyrkogata 4,

E-post:
Örebro Olaus Petri församling

Olaus Petri församlingshem
Sofiagatan 2 A-D

För bokningar mm. ring informationsservice
tfn. 019-15 45 00.

Kontaktlista med alla medarbetare i Olaus Petri församling

Olaus Petri kyrka
Storgatan 40, Örebro
Kyrkan är öppen tis, ons, fre 10.00-15.00, tors 10.00-19.00 Samt under helgerna i samband med gudstjänst

Högmässa: söndag 10.00
Veckomässa: onsdag 7.30, torsdag 18.00
Morgonbön: vardagar utom onsdag 8.00
Heliga danser: jämn tisdag 18.30 (under terminerna)

Plan över kyrkan (pdf)

I Olaus Petri församling bor drygt 21.500 människor. Den är belägen i norra Örebros centralare delar. Församlingen ligger inom Örebro kontrakt och Strängnäs stift i Svenska kyrkan.

Läs mer om Olaus Petri församling