Other languages with Google Translate

Dop i Längbro

Kanske är det en ny liten människa som ska döpas eller så väljer du att döpas senare i livet – vid konfirmation eller som vuxen? Hur det än ligger till så är du välkommen till dop i Längbro!

Boka tid

Har du frågor eller vill du diskutera bokning av dop? Välkommen att ringa informationsservice på telefon 019-15 45 00 så hjälper vi dig.

Kyrkor i Längbro

I Längbro finns det två kyrkor att hålla dopet i: Längbro kyrka – som är en mycket omtyckt dop- och vigselkyrka och Ekers kyrka som är Närkes minsta kyrka och hur mysig som helst! Vill ni vara hemma eller på någon annan plats och hålla dopet på så gör vi vårt bästa för att möta era önskemål.

Dopklänningar

Om ni inte har en egen dopklänning så har vi 5 st olika låne-dopklänningar att välja bland – vi tror att ni alldeles säkert kommer att hitta någon som ni gillar bland dem!

Lokaler

Församlingshemmet har ett kök och 4 olika rum att hyra –ett som precis är nyrustat och modernt, ett mysigt rum för den lilla sammankomsten och slutligen har vi ett stort och ljust rum som med en vikvägg kan bli två!

Tänk på!

Om du har bestämt dig för dop eller när du börjar planera inför dopet – kom ihåg att det allra viktigaste faktiskt är att dopet blir en högtid för dig och din familj! Försök att inte bara ha tankarna på hur logistiken ska fungera utan var närvarande i det som händer och njut av dagen! Präst, musiker och vaktmästare finns för er den här dagen – så ni är i trygga händer!

Längbro Församling

Längbro församling
Adress:
Församlingsvägen 4,
(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)
E-post: langbro.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Längbro församling

Till Längbro församling på Facebook

Församlingens kyrkor: