Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Dop i Adolfsberg

Kanske är det en ny liten människa som ska döpas eller så väljer du att döpas senare i livet - kanske vid konfirmation eller som vuxen. Hur det än ligger till så är du välkommen att boka dop i Adolfsbergs kyrka. 019-15 45 00

Kyrka

Adolfsbergs kyrka har arkitektur av Lars Englund och invigdes 1970 och är alltså en relativt ung kyrka. Dopplatsen är placerad nordväst under ett fönster med en glasmålning. Delar av kyrkan är K-märkta.

Dopklänning

Dopklänning finns att låna kostnadsfritt från församlingen.

Dopgudstjänsten

Dopgudstjänster hålls på helger. Det är också möjligt att låta döpa ditt barn i någon av de familjegudstjänster vi har eller i den vanliga förmiddagsgudstjänsten någon söndag. 

Lokaler

Vill du hyra en lokal till dopfest efteråt? Då går det bra att boka någon av lokalerna i Adolfsbergs församlingshem. Vi har förutom Lilla & Stora salen (som ligger på samma våningsplan som kyrkan) även en hel undervåning med kök, matsal & två lekrum. Passande för er som har barngäster på dopet. Kolla gärna in filmklippet här under, så får du en rundvandring i lokalerna i Adolfsbergs kyrka. 

Tänk på!

Om du har bestämt dig för dop eller när du börjar planer inför dopet - kom ihåg att det allra viktigaste är att dopet blir en högtid för dig och din familj. Försök att inte bara ha tankarna på hur logistiken ska fungera utan var närvarande i det som händer och njut av dagen! Präst, vaktmästare och musiker finns för er den här dagen - så ni är i trygga händer!

Bokning: 019-15 45 00

 

Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling
Adress:
Adolfsbergs församling
Glomman 127
702 30 Örebro. 

Telefon: 019-15 45 00 
(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)

E-post: 
adolfsbergs.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling på Facebook

Församlingens kyrka:
Adolfsbergs kyrka