Foto: Kristina Strand Larsson/IKON

Bibelstudier på eftermiddagstid i Olaus Petri

Öppna bibelstudier jämna fredagar kl 16.00 i Olaus Petri församlingshem, Sofiagatan 2D. Terminsstart 26 augusti.

Fredagar kl 16.00 (jämna veckor) öppna bibelstudier.

Välkommen till bibelstudium för dig med någon vana att läsa Bibeln. Ingen föranmälan krävs och du är med de gånger du kan. Ta gärna med en egen Bibel. Just nu läser vi Matteusevangeliet. Vi träffas i körrummet Olaus Petri församlingshem, Sofiagatan 2D, för att kunna hålla avstånd.
Bibelstudierna börjar 26/8 2022 och håller på varannan vecka.

Kontaktperson är Lena-Marie Keber: e-post Lena-Marie Keber, tfn. 019-15 46 78.

Föreläsningar och kurser

Svenska kyrkan Örebro pastorat har ett stort och brett utbud av studiecirklar, kurser och föreläsningar. Här kan du kolla in allt som är på gång just nu.

Detta gäller: Aktuell information med anledning av coronaviruset – Olaus Petri församling

Från och med 10 februari har restriktionerna lyfts och vi kan ha mer öppet.

Olaus Petri församling

– kyrkan på norr i Örebro!

Olaus Petri församling

Församlingsexpedition:
Olaus Petri kyrkogata 4, 703 64 Örebro
Telefon- och öppettider: mån, tis, tors, fre kl. 9–15, ons kl 10.30–15, lunchstängt 12–13.
telefonnummer: 019-15 46 61 eller 019-15 45 00 (vx.)
E-post:
olauspetri.forsamling@svenskakyrkan.se

Olaus Petri församlingshem
Sofiagatan 2 A–D

För bokningar mm. ring informationsservice
tfn. 019-15 45 00.

Kontaktlista med alla medarbetare i Olaus Petri församling

Olaus Petri kyrka
Storgatan 40, Örebro
Kyrkan är öppen tis, ons, fre kl. 10–15, tors kl. 10–18 samt under helgerna i samband med gudstjänst

Mässa:
Söndag kl 10 Högmässa.
Onsdag kl. 7.30, torsdag kl. 18.
Morgonbön:
Vardagar utom onsdag kl. 8.

Plan över kyrkan (pdf)

I Olaus Petri församling bor drygt 25.600 personer (dec -21). Den är belägen i norra Örebros centralare delar. Församlingen ligger inom Örebro kontrakt och Strängnäs stift i Svenska kyrkan.

Läs mer om Olaus Petri församling