Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Bibeläventyret i Nikolai

Bibeläventyret tar oss genom Bibelns böcker i berättandets form och vänder sig främst till åk 4 och 5. Välkommen att boka tid!

Bibeläventyret är uppdelat i två delar på vardera 3 x 90 minuter men det finns möjlighet till annat upplägg. Berättande sker med hjälp av rörelser, drama, trolleri, rim och rappande så att eleverna lättare kan tillgodogöra sig berättelserna.

Bibeläventyret tar inte ställning när det gäller t.ex. politiska, sociala, religiösa eller moraliska frågor. Materialet har granskats och godkänts av Skolverket. Varje instruktör har genomgått en utbildning och fått licens för att undervisa.

Den egentliga kostnaden för ett Bibeläventyr är 2100 kronor, men eftersom kyrkorna i Örebro sponsrar projektet kan vi erbjuda instruktör och material utan kostnad för skolan.

För mer information gå in på www.bibelaventyret.se.

Vill du veta mer?

Elisabeth Schöllin

Pedagogik, Nikolai församling, Örebro pastorat

Direkt: 019-154605