Other languages with Google Translate

Massor av Bach!

Nyfiken på att uppleva Bach? Just nu har du flera möjligheter att höra Bach och hans verk hos Svenska kyrkan i Örebro, med två olika konsertserier. Läs mer om alla spännande konserter här på webben!

Fugornas mästare, matematiskt snille, en av de största i musikhistorien – och ofta kallad ”den femte evangelisten”. Just nu koncentrerar vi oss extra mycket på Bach i några av våra församlingar och erbjuder två olika konsertserier.

• "Bach i S:t Mikael" med J.S. Bachs samtliga verk för cembalo och orgel i S:t Mikaels kyrka på väster. Fri entré till samtliga konserter.
  • "Bach to Örebro" med J.S. Bachs samtliga stora sakrala verk för kör och orkester i S:t Nicolai kyrka. Söndag 3 november 2019 är det dags för del 5 i serien.

Du hittar mer information om de olika konsertserierna/konserterna längre ner på sidan. Varmt välkommen att uppleva massor av vacker musik i våra kyrkor.