Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Örebro Besöks- och postadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Babysång och barnsång i Almby församling

Du och ditt barn är välkomna till babysång för barn 0-12 månader (anmälan) på tisdagar eller till öppna förskolans sångsamling för barn 0-5 år (öppen grupp) på måndagar i Almby församlinghem i Örebro! Tisdagsgruppen är nu fulltecknad!

Babysång och rytmik för barn 0-12 månader i Almby församlingshem

Obs! Tisdagsgruppen är nu fulltecknad, men du kan ställa dig på reservlista ifall vi får återbud.

Att sjunga och dansa med sitt lilla barn är härligt. Sången och rytmen når dit orden aldrig når och för med sig trygghet, gemenskap och glädje för er båda.

Gruppen startar tisdag 11 september. Vi träffas elva gånger. Sångstunden håller på ca 30-40 minuter och därefter är du och ditt barn välkomna att stanna kvar och leka, fika och samtala en stund.

Tid och plats: Tisdagar kl 10 i Almby församlingshem. Gruppen vänder sig till vuxen med barn 0-12 månader.

Kostnad: 150 kronor

Anmälan: Du anmäler dig och ditt barn till Almby församling eller 019-15 46 77. Ange namn på dig och ditt barn, mobilnummer, epost samt födelsedatum på barnet.

Mer information: Kontakta gruppens ledare Inger Isacson, 019-15 47 11 eller Inger Isacson

BARNSÅNG på öppna förskolan i Almby församlingshem

Måndagar kl 10 i Almby församlingshem, Almbyvägen 4, nedre våningen, ingång B (vid barnvagnsgaraget)

Välkommen till sångsamling (barnsång) för barn 0-5 år och föräldrar. Ingen anmälan behövs. Samlingen är öppen och ingår i öppna förskolan på måndagar.

Mer information: Kontakta Inger Isacson på e-post
Inger Isacson eller på telefon 019-15 47 11

Inger Isacson

Almby församling, Pedagogik, Örebro pastorat