Foto: Peter Lindström

Babysång och barnsång i Almby församling

Du och ditt barn är välkomna att sjunga tillsammans med oss på babycafé och på Kyrkis! Babycafé med babysång är öppet varje tisdag för barn 0-2 år med vuxen. Kyrkis med sångsamling är öppet varje måndag för barn 3-5 år + småsyskon och vuxen. Vi träffas i öppna förskolans lokaler i Almby församlinghem i Örebro!

Babysång/Babycafé och Kyrkis hösten 2020

I höst finns två samlingar som barn och föräldrar är välkomna till:

Babysång med babycafé på tisdagar, med start tisdagen 1 sept kl 10.00 - 11.30. Sångstunden är kl 10.00. Efter det blir det fika och fri lek. För barn 0-2 år med föräldrar. Ingen anmälan behövs. Kostnadsfritt (förutom fika 20 kr).

Kyrkis med sångsamling för barn 3-5 år med föräldrar och småsyskon på måndagar, med start måndag 7 sept kl 9.30-11.30. Anmälan till denna grupp före 1 sept. På kyrkis får de äldre barnen tillsammans med deras vuxna + småsyskon mer utrymme för skapande, berättande och musik och rytmik som passar dem. Vi lär också känna varandra i lek och samtal när vi är samma grupp som träffas varje vecka.

Under höstlovet är babycaféet och kyrkis stängt.

Plats: Almby församlingshem, Almbyvägen 4, nedre våningen, ingång B (vid barnvagnsgaraget)

Anmälan till: almby.forsamling@svenskakyrkan.se

Mer information: Kontakta Inger Isacson på e-post
inger.isacson@svenskakyrkan.se eller på telefon 019-15 47 11

Inger Isacson

Almby församling, Pedagogik, Örebro pastorat

Mer om Inger Isacson

Församlingsassistent

barnsång Foto: IKON J Casteryd (beskuren)

Almby församling

Adress:
Almbyvägen 4,

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00 (öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt 12–13) .

E-post: almby.forsamling@svenskakyrkan.se

För direktkontakt med församlingsexpeditionen i Almby: Ring telefon 019-15 46 77

Kontaktlista med alla medarbetare i Almby församling

Till Almby församling på Facebook