Other languages with Google Translate

Babysång och barnsång i Almby församling

Du och ditt barn är välkomna att sjunga tillsammans med oss på babycafé och på Kyrkis! Babycafé med babysång är öppet varje tisdag för barn 0-2 år med vuxen. Kyrkis med sångsamling är öppet varje måndag för barn 3-5 år + småsyskon och vuxen. Vi träffas i öppna förskolans lokaler i Almby församlinghem i Örebro!

Babysång/Babycafé och Kyrkis hösten 2019

I höst provar vi något nytt!

Öppna förskolan på måndagar och babysångsgruppen på tisdagar tar paus och istället startar två nya samlingar som barn och föräldrar är välkomna till:

Babysång med babycafé på tisdagar, med start tisdagen 3 sept kl 9.30-11.30. Sångstunden är kl 10.00. För barn 0-2 år med föräldrar. Ingen anmälan behövs. Det blir ett café för de små barnen och deras vuxna med lek och sångsamling som passar de yngsta.

Kyrkis med sångsamling för barn 3-5 år med föräldrar och småsyskon på måndagar, med start måndag 9 sept kl 9.30-11.30. Vi tänker oss anmälan till denna grupp och du anmäler dig på plats under första månaden. Det går bra att prova på några gånger innan du anmäler dig. På kyrkis får de äldre barnen tillsammans med deras vuxna + småsyskon mer utrymme för skapande, berättande och musik och rytmik som passar dem. Vi lär också känna varandra i lek och samtal när vi är samma grupp som träffas varje vecka.

Under höstlovet är babycaféet och kyrkis stängt.

Plats: Almby församlingshem, Almbyvägen 4, nedre våningen, ingång B (vid barnvagnsgaraget)

Mer information: Kontakta Inger Isacson på e-post
inger.isacson@svenskakyrkan.se eller på telefon 019-15 47 11

Inger Isacson