Babysång och barnsång i Almby församling

Du och ditt barn är välkomna att sjunga tillsammans med oss på babycafé och på Kyrkis! Babycafé med babysång är öppet varje tisdag för barn 0-2 år med vuxen. Kyrkis med sångsamling är öppet varje måndag för barn 3-5 år + småsyskon och vuxen. Vi träffas i öppna förskolans lokaler i Almby församlinghem i Örebro!

Babysång/Babycafé och Kyrkis hösten 2020

I höst finns två samlingar som barn och föräldrar är välkomna till:

Babysång med babycafé på tisdagar, med start tisdagen 3 sept kl 9.30-11.30. Sångstunden är kl 10.00. För barn 0-2 år med föräldrar. Ingen anmälan behövs. Det blir ett café för de små barnen och deras vuxna med lek och sångsamling som passar de yngsta.

Kyrkis med sångsamling för barn 3-5 år med föräldrar och småsyskon på måndagar, med start måndag 9 sept kl 9.30-11.30. Vi tänker oss anmälan till denna grupp och du anmäler dig på plats under första månaden. Det går bra att prova på några gånger innan du anmäler dig. På kyrkis får de äldre barnen tillsammans med deras vuxna + småsyskon mer utrymme för skapande, berättande och musik och rytmik som passar dem. Vi lär också känna varandra i lek och samtal när vi är samma grupp som träffas varje vecka.

Under höstlovet är babycaféet och kyrkis stängt.

Plats: Almby församlingshem, Almbyvägen 4, nedre våningen, ingång B (vid barnvagnsgaraget)

Mer information: Kontakta Inger Isacson på e-post
inger.isacson@svenskakyrkan.se eller på telefon 019-15 47 11

Inger Isacson

Almby församling, Pedagogik, Örebro pastorat

Mer om Inger Isacson

Församlingsassistent

barnsång Bild: IKON J Casteryd (beskuren)

Almby församling

Adress:
Almbyvägen 4,

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00 (öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt 12–13) .

E-post: almby.forsamling@svenskakyrkan.se

För direktkontakt med församlingsexpeditionen i Almby: Ring telefon 019-15 46 77

Kontaktlista med alla medarbetare i Almby församling

Till Almby församling på Facebook