Other languages with Google Translate

Almbykonfa

Almbys konfagrupp träffas varannan tisdag och åker på tre läger ihop. Det här är konfa på hemmaplan där du får grubbla kring viktiga frågor som tro, kärlek, rättvisa och empati. Välkommen att anmäla dig!

Stora frågor kräver stora svar. Har alla samma chans? Finns det någon som alltid har rätt? Varför ska man konfirmera sig? Konfa handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt. Du träffar nya vänner, får prova nya saker och lära dig massor. Ett minne för livet!

UPPLÄGG

Kasper är en av Svenska kyrkans konfirmander i Örebro 2018/2019. Klicka på bilden för att se vad han och andra konfirmander tycker om din konfatid! Bild: Ulla-Carin Ekblom

Vi träffas varannan tisdagskväll i Almby församlingshem och åker på tre läger tillsammans. Konfirmation i Almby kyrka 24 maj 2020.

Dag: Varannan tisdag (ojämna veckor) med start 10 september 2019
Tid: Kl 17.00–19.00
Plats: Almby församlingshem
Konfirmandstart: 10 september i Almby församlingshem
Konfirmation: 24 maj 2020.
Ev. kostnad: Nej, gruppen är kostnadsfri
För anmälan och frågor, kontakta: Johan Armö telefon 019-15 47 46 eller e-post johan.armo@svenskakyrkan.se

Här kan du anmäla dig till Almbykonfa 2019/2020

På svenskakyrkan.se/orebro/gdpr kan du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter i Svenska kyrkan Örebro pastorat.

Johan Armö

Präst, Almby församling, Örebro pastorat

Almby församling

Adress:
Almbyvägen 4,

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)

E-post: almby.forsamling@svenskakyrkan.se

För direktkontakt med församlingsexpeditionen i Almby: Ring telefon 019-15 46 77

Kontaktlista med alla medarbetare i Almby församling

Till Almby församling på Facebook

Församlingens kyrkor: