Other languages with Google Translate

Almbykonfa – gott och blandat

Almbykonfa är konfirmation på hemmaplan med tre läger och roliga träffar varannan tisdag. Vi använder alla sinnen och lär oss mer om livet och tron genom teater, pyssel, lekar, aktiviteter, smakning/bakning och diskussioner!

Konfirmationen är en fantastisk resa, men i dag finns det så många olika alternativ! Börja på Almykonfa med tema ”Gott och blandat” så får du testa lite allt möjligt. På tre läger och roliga träffar varannan tisdag kan du som konfirmand skapa en andlig kontakt genom teater, pyssel, lekar, aktiviteter, smakning/bakning och diskussioner. En andlig resa med lite gott och blandat helt enkelt. Du träffar nya vänner, får prova nya saker och lära dig massor. Ett minne för livet!

UPPLÄGG

Kasper är en av Svenska kyrkans konfirmander i Örebro 2018/2019. Klicka på bilden för att se vad han och andra konfirmander tycker om sin konfatid! Bild: Ulla-Carin Ekblom

Vi träffas varannan tisdagskväll i Almby församlingshem och åker på tre läger tillsammans. Konfirmation i Almby kyrka 24 maj 2020.

Dag: Varannan tisdag (ojämna veckor) med start 10 september 2019
Tid: Kl 17.00–19.00
Plats: Almby församlingshem
Konfirmandstart: 10 september i Almby församlingshem
Konfirmation: 24 maj 2020.
Ev. kostnad: Nej, gruppen är kostnadsfri
För anmälan och frågor, kontakta: Johan Armö telefon 019-15 47 46, sms 076-722 03 44 eller e-post johan.armo@svenskakyrkan.se

Här kan du anmäla dig till Almbykonfa 2019/2020

På svenskakyrkan.se/orebro/gdpr kan du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter i Svenska kyrkan Örebro pastorat.

Johan Armö

Präst, Almby församling, Örebro pastorat

Almby församling

Adress:
Almbyvägen 4,

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)

E-post: almby.forsamling@svenskakyrkan.se

För direktkontakt med församlingsexpeditionen i Almby: Ring telefon 019-15 46 77

Kontaktlista med alla medarbetare i Almby församling

Till Almby församling på Facebook

Församlingens kyrkor: