Onsala församling Besöksadress: Prästgårdsvägen 16, 43931 Onsala Postadress: PRÄSTGÅRDSVÄGEN 16, 43931 ONSALA Telefon: +46(300)569500 E-post till Onsala församling Webbplats

Sopplunch

Församlingens soppluncher med program är populära. Välkommen till en stunds fin gemenskap i församlingshemmet.

Program våren 2017

Torsdag 26 januari
Pilgrimsvandring i stort och smått
Ingela Fransson
Med hjälp av bilder, erfarenhet och tankar försöker vi förstå vad en pilgrimsvandring är och kan vara tillsammans med Ingela Fransson, van pilgrimsvandrare.

Torsdag 23 februari
"Se på himlens fåglar"
Ingvar och Margareta Carlsson
Fåglar i bibeln, psalmboken och vår vackra natur. Ingvar och Margareta Carlsson bjuder på vackra naturbilder och allsång.

Torsdag 30 mars
Orgelmusik
Ulrika Högstrand
Vi lyssnar på härlig orgelmusik och får alla sjunga tillsammans med Ulrika Högstrand. Vi börjar med att äta soppa i församlingshemmet innan vi går över till kyrkan.

Kostnad 30 kr. Har du frågor är du välkommen att ringa Josefin Brander, tel 0300-56 95 21.