Vi söker säsongsanställda kyrkogårdsvaktmästare

Onsala församling ligger ca 3,5 mil söder om Göteborg. I församlingen bor ca 14 000 invånare med många barn och unga familjer. Ca 10 500 tillhör Svenska kyrkan. Här finns en kyrka, ett församlingshem och djurgården Noas Ark. Församlingen har många gudstjänstfirare, ett stort antal ideella medarbetare och ett arbetslag med höga ambitioner och god arbetsgemenskap.

Onsala församling söker två säsongsanställda kyrkogårdsvaktmästare, en för perioden 1 april – 8 november och en för perioden 1 juli – 31 augusti. Har du goda kunskaper och intresse av att vårda grön miljö – välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår alla förekommande arbeten inom kyrkogårdsskötsel, som t ex gravskötsel, grästrimmning, gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning, vattning, lövhantering, medhjälp vid gravgrävning och plantering av blommor. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet samt förmågan att samarbeta med andra.

Vi söker dig som:

• har trädgårdsutbildning eller annan kompetens som vi bedömer som likvärdig
  • har god fysik då arbetet tidvis är fysiskt krävande
  • är serviceinriktad med god social kompetens
  • är flexibel och har lätt för att ta egna initiativ
  • har minst B-körkort

Tillträde

Säsongsanställningarna på 100 % sträcker sig under perioden 1 april – 8 november 2019 respektive 1 juli – 31 augusti 2019.

Fler upplysningar om tjänsterna lämnas av Robin Lister, enhetschef kyrkogården, tel 0767 – 74 73 24, robin.lister@svenskakyrkan.se

Välkommen med din ansökan senast 15 februari till:

Prästgårdsvägen 16
439 31 Onsala
e-post: onsala.forsamling@svenskakyrkan.se

Ansökan ska innehålla personligt brev och CV med alla relevanta uppgifter.