Skylt Noas Ark
Foto: Ulrika Tönnäng

Vi söker en husmor till Noas Ark

Onsala församling ligger ca 3,5 mil söder om Göteborg. I församlingen bor ca 14 000 invånare med många barn och unga familjer. Här finns en kyrka, ett församlingshem och djurgården Noas Ark. Församlingen har många gudstjänstfirare, ett stort antal ideella medarbetare och ett arbetslag med höga ambitioner och god arbetsgemenskap.

Vi söker dig som vill arbeta som husmor på Noas Ark. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50%, men under år 2021 är tjänstgöringsgraden 75%. Vi ser gärna att du är medlem i  Svenska kyrkan.

I tjänsten ingår:

• Lokalvård
  • Laga mellanmål till vår fritidsverksamhet
  • All matlagning till vår övriga verksamhet t ex öppen förskola och värdegrundsarbetet för skolorna.

Ansökningar behandlas löpande.

Välkommen med din ansökan till:
Prästgårdsvägen 16
439 31 Onsala
e-post: onsala.forsamling@svenskakyrkan.se

Har du frågor kontakta Marianne Pleijel, enhetschef på Noas Ark, tel 0706-12 57 14, marianne.pleijel@svenskakyrkan.se