Onsala församling Besöks- och postadress: Prästgårdsvägen 16, 43931 Onsala Telefon: +46(300)569500 E-post till Onsala församling

Vi söker en församlingspedagog

Onsala ligger ca 3,5 mil söder om Göteborg och är en församling med ca 11 000 medlemmar. En stor del av befolkningen består av yngre familjer. Kyrkan och församlingshemmet ligger mitt i byn och här finns många gudstjänstfirare och en omfattande verksamhet. Vi har ett stort arbetslag med höga ambitioner och en bra arbetsgemenskap. Det finns också många frivilliga med ett stort engagemang i församlingens olika verksamheter.

Onsala församling söker en ny medarbetare som vill vara en viktig del i vårt arbete med ungdomar. I tjänsten ingår kvällar och helgarbete. Tjänsten (100 %) är en tillsvidaretjänst.

Du har pedagogisk utbildning och vill arbeta i församlingens befintliga pedagogiska team. Du delar svenska kyrkans tro och värderingar. Du är medlem i Svenska kyrkan.

Tillträde enligt överenskommelse.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att

• utifrån Församlingsinstruktionens inriktning vara en del i det pedagogiska arbetet
  • arbeta i team med konfirmandgrupper