Onsala församlingshem
Foto: Ulrika Tönnäng

Vi söker en församlingshems-värd/värdinna, vikariat 80%

Onsala församling ligger ca 3,5 mil söder om Göteborg. I församlingen bor ca 14 000 invånare med många barn och unga familjer. Här finns en kyrka, ett församlingshem och djurgården Noas Ark. Församlingen har många gudstjänstfirare, ett stort antal ideella medarbetare och ett arbetslag med höga ambitioner och god arbetsgemenskap.

Vår ordinarie värdinna är tjänstledig för studier och vi söker därför en vikarie under tiden 7/1 – 31/12 2021.

Arbetsuppgifter:

• Ansvara för inköp av livsmedel mm till verksamheter och församlingsaktiviteter i församlingshemmet.
  • I samarbete med vår lokalvårdare hålla rent och snyggt i lokalerna.
  • Ansvar för köken och att livsmedels- och hygienregler följs.
  • Visa kök och lokaler i samband med uthyrningar.
  • Tillsammans med ideella medarbetare tjänstgöra vid t.ex. soppluncher och födelsedagsfester för äldre och liknande.
  • Helgtjänstgöring förekommer t.ex. församlingshelg och allhelgonacafé.

Arbetsplats är i huvudsak Onsala församlingshem.

Vi söker dig som är serviceinriktad och gillar kyrkan och nya människor. Du är flexibel och ansvarstagande, kan planera, organisera och lägga upp ditt eget arbete. Du tycker om att samarbeta med både anställda och ideella medarbetare.

Erfarenhet av liknande verksamhet är meriterande. Vi förutsätter att sökande är medlem i Svenska kyrkan.

För mer information kontakta: Arbetsledande präst: Gunilla Jutvik 0732-523811, gunilla.jutvik@svenskakyrkan.se

Ansökningar behandlas löpande.

Välkommen med din ansökan till:
Prästgårdsvägen 16
439 31 Onsala