Onsala församling Besöks- och postadress: Prästgårdsvägen 16, 43931 Onsala Telefon: +46(300)569500 E-post till Onsala församling

När livet brister

En dag för dig som har förlorat någon som stått dig nära och vill få stöd i sorgen. Lördag 20 oktober kl 9.30–15 i Onsala församlingshem.

Ingenting blir sig likt igen – så är det när man drabbas av en förlust. Den människa som du älskat och vant dig vid finns inte längre hos dig, men samtidigt måste du fortsätta leva i det som nu är ditt liv.

Under dagen kommer vi att få lyssna till Thomas Karlsson, präst i Sjukhuskyrkan i Varberg, och Maria Hallberg, diakon. Vi kommer också ha stillhet och ljuständning i kyrkan samt samtal i smågrupper där vi får tala med andra i liknande situation. Det serveras fika och lunch.

Anmälan senast den 15 oktober till någon av oss diakoner nedan.

Du är välkommen att höra av dig till:
Diakon Josefin Brander, tel 0707 – 80 02 51
Diakon Maria Hallberg, tel 0706 – 12 57 05