Gudstjänster i Onsala

I kärlek till våra medmänniskor och i omsorg om vårt samhälle så firas gudstjänsterna i Onsala kyrka på lite annorlunda vis än vanligt. Här finns också tips på andra sätt att fira gudstjänst.

Med anledning av folhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut anpassar vi gudstjänsterna i Onsala kyrka tillsvidare.

Gudstjänster i Onsala kyrka

Söndagarna 7 juni till 12 juli firar vi gudstjänst (utan mässa) kl 19.
Från och med 19 juli firas gudstjänst i kyrkan varje söndag kl 10.00 (juli och augusti).

Gudstjänsten livesänds också i Facebookflödet lite längre ner på denna sida. Vill du se gudstjänsten direkt via Facebook hittar du sidan här: Facebook - Onsala församling Svenska kyrkan

Gud är med oss och vi får finnas till för varandra.

Enkel mässa

Enkel mässa firas utomhus vid dammen bakom vaktmästarbyggnaden tisdag 9 juni kl 19.00.
Därefter firas enkel mässa utomhus vid dammen tisdagar från 14 juli och framåt (tills annat beslut tas).
Vid regn firar vi mässan under taket utanför vaktmästarbyggnaden.

Friluftsgudstjänst på Noas Ark

På midsommardagen 20 juni kl 10.00 är du välkommen på frilufstgudstjänst på Noas Ark. Du får ta med eget kaffe om du vill.

Har du av olika skäl inte möjlighet att delta i gudstjänsterna sänder vi musikandakter från Onsala kyrka digitalt. Nedan finns även länkar till TV-gudstjänster och digitala gudstjänster från andra församlingar.