Gudstjänster i Onsala

I kärlek till våra medmänniskor och i omsorg om vårt samhälle så firas gudstjänsterna i Onsala kyrka på lite annorlunda vis än vanligt. Här finns också tips på andra sätt att fira gudstjänst.

Med anledning av folhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut anpassar vi gudstjänsterna i Onsala kyrka tillsvidare.

En hälsning från kyrkoherde Andreas Bexell om gudstjänstfirandet framöver.

Högmässa i Onsala kyrka

Högmässa firas i kyrkan varje söndag kl 11.00.

Gud är med oss och vi får finnas till för varandra.

Högmässan livesänds också i Facebookflödet lite längre ner på denna sida. Vill du se gudstjänsten direkt via Facebook hittar du sidan här: Facebook - Onsala församling Svenska kyrkan

Enkel mässa

På tisdagar firas enkel mässa utomhus vid dammen bakom vaktmästarbyggnaden kl 18.00. Vid regn firar vi mässan under taket utanför vaktmästarbyggnaden.

Lovsångsmässa

Lovsångsmässa i Onsala kyrka onsdagar kl 19.

Gudstjänst på Noas

Vandringsgudstjänst på Noas Ark. Vi träffas kl 15 och börjar med förberedelser, t.ex. pyssel eller sång, i ca 40 min. Därefter firar vi gudstjänst och efter gudstjänsten fikar vi tillsammans. Avslutning vid kl 17. Söndagarna 23/8, 6/9, 20/9, 4/10, 8/11.

Har du av olika skäl inte möjlighet att delta i gudstjänsterna finns även länkar till TV-gudstjänster och digitala gudstjänster från andra församlingar nedan.