Onsala församling Besöks- och postadress: Prästgårdsvägen 16, 43931 Onsala Telefon: +46(300)569500 E-post till Onsala församling

Djembekurs

Kom och lär dig spela på den västafrikanska trumman Djembe - ett instrument som rymmer mycket kraft och energi men också mjukhet och värme.

Vi lär oss flera rytmer från Afrika och hur man kan använda instrumentet i vår gudstjänstmusik. Ingen förkunskaper krävs och det finns 11 platser.

Vi träffas i församlingshemmet vid tre tillfällen och deltar sedan med våra trummor i en lovsångsmässa.

När: Vi övar kl 20 – 21 onsdagen den 3 okt, 17 okt och 14 nov och medverkar i lovsångsmässan den 28 nov kl 19.
Plats: Onsala Församlingshem, Stora salen
Anmälan till: Maria Holmström, tel 0706-12 20 56