Man som håller i en mobiltelefon
Foto: AstroStar/Shutterstock

Behöver du någon att prata med?

Spridningen av Coronaviruset kan väcka många tankar och frågor. Som vanligt finns Svenska kyrkan om du vill prata med någon. Välkommen att ringa prästerna eller diakonerna i Onsala församling.

Alla kan vi hamna i lägen då livet känns tufft och man är ledsen, orolig eller rädd. Då gör det skillnad att få samtala med någon som tar sig tid att lyssna på hur man har det, och vad man tänker och känner. I kyrkan kallar vi sådana samtal för själavårdssamtal.

Välkommen att kontakta församlingens präster eller diakoner för samtal, själavård eller förbön. De har tystnadsplikt. (Kontaktuppgifter nedan.)

Be för mig

Våra präster och diakoner kan även be för dig.

Så kan kyrkan stötta dig

Vill du vara helt anonym hittar du fler kontaktuppgifter på Svenska kyrkans hemsida.

Ett samtal betyder så mycket

Vill du "småprata" en stund? Ring 0760-11 15 42. Telefonen bemannas av en grupp glada pensionärer som turas om att svara. Gruppen kallas Gretas telefon och de vill gärna prata med dig om både stort och smått. Telefonen är öppen måndag, onsdag och fredag kl 14-16.