Foto: Magnus Aronsson/IKON

TERMINSTART för Ockelbo församlings barn- och familjeverksamhet fr o m vecka 3!

Mötet med barn och unga är viktigt för Svenska kyrkan. Jesus säger ”Låt barnen komma till mig och ohindra dem inte. Guds rike tillhör sådana som dem.” Svenska kyrkan erbjuder en mängd olika mötesplatser för barn, unga och föräldrar.

MUSIKLEK – MÅNDAGAR tillsammans med Ann-Sofie Åström. KL: 09.30-11.30 med start 16/1. Vänder sig till 1-5-åringar tillsammans med vuxen.

Vi sjunger, rytmiserar, dansar och leker. Fika serveras - ingen anmälan krävs.

BABYSÅNG – ONSDAGAR tillsammans med Ann-Sofie Åström. KL: 09.30-11.30 med start 18/1. Vänder sig till barn 0-1 år.

Vi sjunger, ramsar, rytmiserar med fokus på anknytningen mellan barn och förälder. Fika serveras - ingen anmälan krävs.

För mer info maila: ann-sofie.astrom@svenskakyrkan.se.

KYRKIS OCH KIDZEN STARTAR ÄVEN VECKA 3.
Alla grupper håller till i Kyrkans hus, Södra Åsgatan 35.

För mer information om grupperna, ring 0297-552 07 eller 070-237 3442 och prata med Titti Gunnarsson Fältström.

Du kan också maila: christina.faltstrom@svenskakyrkan.se.

*** VARMT VÄLKOMMEN ***