Påsken i Nynäshamns församling

Påsken i nynäshamns församling

Denna påsk firar vi med omsorg till varandra och försöker undvika smittspridning. Påskens samlingar delas på Facebook så att du kan fira gudstjänsten där du är.

Nedan finner du påskens program. Med reservation för ändringar och skrivfel.

Kyrkan

Kyrkan är öppen för enskilda besök och ljuständning alla dagar klockan 09 - 15. Vänligen observera att det under dessa tider kan pågå förrättningar. Kliv in i kyrkan med andakt.

Passionsandakter

Sänds måndag, tisdag och onsdag klockan 12 på församlingens facebooksida.

Du kan se dessa vare sig du är medlem i Facebook eller ej. Länk Facebook

Skärtorsdag

Mässan firas utomhus på Kyrkbacken klockan 18.00 och sänds live på Facebook

Långfredag

Från och med onsdag 8:e april är du välkommen att gå en korsvägsvandring – genom kyrkparken, upp längs med kyrkbacken till baksidan av kyrkan. Vandringen sitter uppe tills påskdagen, och du kan gå precis när du vill. Läs mer här

Gudstjänsten med Stabat Mater kommer att spelas in och sänds klockan15 på Facebook.

Påsknatten

Påsknattens mässa firas på Kyrkbacken med konfirmation på lördag kväll klockan 23 och sänds live på Facebook.

Påskdagen

Påskdagens högmässa kommer firas på kyrkbacken och livestreamas på Facebook.

Text Helena Andersson Holmqvist Foto Lina Eriksson/Tidningen Spira