Nynäshamns Vokalensemble

Projektkör

Kördag i Domkyrkan i Göteborg. Gary Graden arbetar som domkyrkokantor i Storkyrkan och S:t Jacobs kyrka.
Deltagarna informerades muntligt innan repetitionerna av kördagen ”Sjung till glädje” i Göteborgs domkyrka startade om att fotografering för Ikon skulle ske under dagen. De som inte ville vara med på bild uppmanades att kontakta arrangören och dessa fick information att hålla sig i den norra delen av kyrkan för att slippa kameran. Fotografen bar en tröja i stark färg så hon skulle synas tydligt.
Foto: Kristin Lidell /Ikon

Projektkören Nynäshamns Vokalensemble

Vokalensemblen är en kör som arbetar i projektform och man anmäler sig till aktuellt projekt. Just nu pågår arbete med musikalen Maria Magdalena - ett helscenisk verk och nästa projekt blir Mozarts Rekviem.

Kören startar sina träffar klockan 18 men de som behöver lite extra övningstid kan efter överenskommelse med körledaren komma redan från klockan 17.

Se kalendern för aktuella tider och träffar.

Varmt välkommen att kontakta körledare Annalena Engström,
organist i Nynäshamns församling.

Anna-Lena Engström