Butiken

Sackeusboden

I sackeusboden hittar du allt från godsaker och honung till smycken och prydnadssaker.De rättvisemärkta varorna kommer från leverantörer såsom ”Sackeus”, ”House of Fair Trade” m.fl.

När du väljer att handla i Sackeusboden stödjer du utvecklingen mot en rättvisare värld.  Sackeusboden finns i församlingshemmet ingång vid parkering. Är dörren låst? Ring på så öppnar vi!

Rättvisemärkt kyrkkaffe

Allt kaffe som serveras i församlingshemmet är Rättvisemärkt. Vill du veta mer om det, fråga om priser etc. kontakta Tette, Husmor eller Ann, församlingsexpeditionen.

Bokbordet

Finns direkt innanför entrén till församlingshemmet. Här hittar du läsvärda böcker för alla åldrar. Vi säljer även vykort med kloka ord och dikter. Bokbordet är öppet i samband med församlingshemmets övriga verksamhet t ex Babycafé måndagar 09.30-11.30 och 13.00-15.00, Sopplunch tisdagar 11.30-13.00, Öppen förskola onsdagar och fredagar 09.00-11.30.

Betalning av varor från Sackeusbod och Bokbord kan ske med kontanter eller Swish*. Kontakta någon av personalen om det är några frågor.

*Kontanter lägger du i den inbyggda ”bössan” i bokbordet, Swisha gör du till nr 123 459 98 90 märk betalningen ”Shoppen”.

Tette Cederlund

Församlingshemsvärd