Tips inför semestern: Apparna Kyrkguiden och Kyrkan

Med appen Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobilen och se vad som händer i kyrkorna nära dig. Under bilsemestern kan barnen roa sig en stund med appen Kyrkan där de både kan spela spel, upptäcka den digitala kyrkan och se på filmsnuttar. Apparna är gratis och finns för både iPhone och Android.

Kyrkan är alltid nära

Du kan använda appen Kyrkguiden när du vill veta vägen till en kyrka när du ska på bröllop, begravning eller dop. Sök via kartan eller kyrkans namn.

I appen hittar du också församlingarnas kalendrar. Du kan skapa en egen kalender med gudstjänster eller konserter du vill gå på och få en påminnelse så att du inte missar något. Lägg in den församling du vanligtvis besöker som favorit så har du alltid koll på vad som händer.

LADDA NER APPEN FRÅN APP STORE ELLER GOOGLE PLAY

POLICY FÖR INTEGRITETSSKYDD
Kyrkguiden samlar ingen information som kan användas för att identifiera eller kontakta en enskild person. För att kunna förbättra appen samlas statistik om hur appen används. Statistikuppgifterna kan inte kopplas till en specifik person.

Kyrkguiden använder tjänster från tredje part som kan samla in information som används för att identifiera dig.

Här hittar du länkar till sekretesspolicies hos tredjepartsleverantörer som används av appen Kyrkguiden: