Nylöse församling

Kontakt

Nylöse församling Besöksadress: Måns Bryntessonsg 25, 41503 GÖTEBORG Postadress: Måns Bryntessonsg. 25, 41503 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7318050 E-post till Nylöse församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

100 % Musiker i Nylöse

Församlingen växer så det knakar! Var med och utveckla arbetet i en spännande stadsdel där kyrkan arbetar brett med musik.

Gamlestaden blir en ny stadsdel i Göteborg. I Nylöse församling byggs det så det knakar och många människor flyttar in. Vi söker en ny musikermedarbetare som tillsammans med församlingen vill hitta former att vara kyrka i det nya!

Nylöse församling söker en församlingsmusiker som:
- vill vara en ”medspelare” i barn, familj och ungdomsteamet men även för alla andra i arbetslaget.
- har en god förankring i Svenska Kyrkans tro och traditioner.
- är intresserad av och har omsorg om gudstjänst och gudstjänstmusik.
spelar orgel och piano.
- kan leda såväl barn- som vuxenkör.
- har pedagogiskt handlag och ett stort intresse för att arbeta med barn, unga och konfirmander.
- har en bred kompetens inom och/eller intresse för olika musikaliska traditioner.

Den vi söker ska vara:
- en möjliggörare för ideella medarbetare som vill engagera sig musikaliskt i kyrkan.
- en team-arbetare och samtidigt en god och väl förberedd ledare.
kreativ, social och tålmodig.
- trygg i sin tro och i sig själv.

Kompetens att spela andra instrument är meriterande.

Tjänsten i Nylöse församling innebär att du:
- tjänstgör vid mässa 2 av 4 söndagar, middagsbön/veckomässa och äldreboenden, vid temamässor och i samband med kyrkliga handlingar.
- arbetar med konfirmander och inom barn- och babyrytmik.
- arbetar med skolkontakter tillsammans med barn och ungdomsteam.
- leder barnkören och förbereder deras medverkan i Små och Stora-mässor samt i det årliga Julspelet.
- erbjuder sammanhang för vuxna att sjunga i kör vid olika tillfällen, som t.ex. i fasta körer eller i projekt.

Vi vill att du har erfarenhet av Svenska kyrkans gudstjänstliv och att du är medlem i Svenska kyrkan. Erfarenhet från liknande arbete i församling och kyrka är meriterande, samt att du har en för tjänsten relevant utbildning och erfarenhet. Du är också beredd att tjänstgöra med alla anställda och ideella i kyrkan oavsett ursprung/etnisk tillhörighet, kön och/eller sexuell läggning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varaktighet/Arbetstid: Tills vidare/heltid
Arbetsgivare: Svenska kyrkan
Lön: Månadslön enligt överenskommelse

För mer upplysningar om tjänsten kontakta personerna nedan och besök hemsidan:

Kontaktpersoner:
- Församlingsherde Per Josefsson, 0706/29 06 18
- Kyrkoherde Maria Ottensten, 031/731 69 25

Facklig kontaktperson:
- Lärarförbundet (musikerna ):
Stefan Lindblom, 0725-542162

Välkommen med din ansökan senast den 1 mars!

Ansök här